Ωμή παραδοχή Μπένετ για τον Μάνταλο: Δικαίωση του Ολυμπιακού για τους ορισμούς

Ωμή παραδοχή Μπένετ για τον Μάνταλο: Δικαίωση του Ολυμπιακού για τους ορισμούς

Ο Στιβ Μπένετ επτά μήνες μετά την τοποθέτηση του σαν αρχιδιαιτητής αποκάλυψε ότι δεν είχε… καταλάβει

Είναι στη θέση του αρχιδιαιτητή εδώ και επτά μήνες. Παρά ταύτα ο Στιβ Μπένετ έπρεπε να συναντηθεί σήμερα, με τους ιδιοκτήτες των ΠΑΕ για να διαπιστώσει πως… δεν είχε καταλάβει καλά: Ούτε τη θέση του, ούτε την κρισιμότητα της. Τι είπε ενώπιον του προέδρου της ΕΠΟ αλλά και των ομάδων;

Πως δεν ήξερε ότι ο Σταύρος Μάνταλος δεν έχει δουλειά με τους ορισμούς των διαιτητών. Ότι δεν γνώριζε πως η θέση του στην ΚΕΔ αφορά αποκλειστικά το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. «Νόμιζα ότι είναι ο αντιπρόεδρος μου» είπε. Και μέσα σε μια πρόταση χώρεσε την πιο μεγάλη δικαίωση του Ολυμπιακού για όσα συμβαίνουν φέτος με τους διαιτητές. Φωνάζουν οι Ερυθρόλευκοι πως πίσω από τους ορισμούς είναι ο Σταύρος Μάνταλος.

Πως πληρώνεται στην Ελλάδα αδρά ένας ξένος αρχιδιαιτητής που επέλεξε ο Μπαλτάκος, προκειμένου να κάνει τη… δουλειά ένας Έλληνας που δεν θα έπρεπε να έχει την παραμικρή εμπλοκή: Που δεν τον εμπιστεύεται κανείς (εκτός από εκείνους τέλος πάντων που τον έχουν τοποθετήσει… στρατηγικά στη θέση του υπεύθυνου ανάπτυξης και εκπαίδευσης των διαιτητών).

Κάποιος που θα έπρεπε να μαθαίνει τους διαιτητές την ημέρα της ανακοίνωσης του. Και όχι να τους… διαλέγει. Απαραίτητη σημείωση: Σε μια σειρά από έγγραφα, από την αλληλογραφία του αρχιδιαιτητή με τους Έλληνες αλλά και τους ξένους διαιτητές υπάρχει «κοινοποίηση» προς τον Σταύρο Μάνταλο: Οι μάσκες έπεσαν οριστικά!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ