Ολυμπιακός: Τα νεότερα για Εμβιλά

Ολυμπιακός: Τα νεότερα για Εμβιλά

Ο Γιάν Εμβιλά δίνει μάχη με τον χρόνο για να είναι έτοιμος και να τεθεί στη διάθεση του Μίτσελ, με το επόμενο 48ωρο να είναι ιδιαίτερα σημαντικό και κρίσιμο.

Ο Γιαν Εμβιλά μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στη δράση μετά τον τραυματισμό που είχε υποστεί, όμως προς το παρόν δεν είναι ξεκάθαρο πότε ακριβώς θα μπορέσει να τεθεί στη διάθεση του Μίτσελ.

Εξάλλου έχει περάσει πάνω από ένας μήνας από τον τραυματισμό του Γάλλου στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, για την 24η αγωνιστική της Super League, και μέχρι σήμερα κανείς δεν γνωρίζει πότε θα επιστρέψει στις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μπλακς έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια όλο αυτό το διάστημα για να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν στη διάθεση του Μίτσελ και χθες επανεξετάστηκε από το ιατρικό επιτελείο του συλλόγου.

Από εκεί και πέρα, ο Εμβιλά θα κάνει τα κρίσιμα τεστ μέσα στις επόμενες ώρες, τα οποία θα δείξουν αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για το κυριακάτικο ματς με τον Άρη στο Καραϊσκάκη.

Αν δεν είναι στο 100%, ο Μίτσελ δεν πρόκειται να ρισκάρει να τον χρησιμοποιήσει και να τον χάσει για μεγαλύτερο διάστημα, μιας και μένουν ακόμη 8 αγωνιστικές μετά τους κίτρινους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ