Πιεμπονγκσάντ : «Τόσα προσφέρουμε εμείς, τόσα πρέπει να δώσει ο Αλαφούζος»

Πιεμπονγκσάντ : «Τόσα προσφέρουμε εμείς, τόσα πρέπει να δώσει ο Αλαφούζος»

Πόσα χρήματα υπολογίζει ότι θα προσφέρει το fund του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ και πόσα οφείλει να καταβάλει ο Γιάννης Αλαφούζος για να σωθεί ο Παναθηναϊκός.

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ αναμένεται να βρεθεί στην Αθήνα την ερχόμενη Δευτέρα και όπως είναι φυσικό αναμένονται καθοριστικές εξελίξεις για το μέλλον του Παναθηναϊκού. Τη δεδομένη στιγμή οι πράσινοι βρίσκονται σε μια κατάσταση ειδικών συνθηκών και σύμφωνα με την εφημερίδα Live Sport, οι συνεργάτες του Ταϊλανδού επιχειρηματία εκτιμούν πως η ομάδα χρειάζεται άμεσα 10 εκατομμύρια ευρώ, ώστε η ομάδα να αποφύγει την κατάρρευση και τον υποβιβασμό.

Το fund του Πιεμπονγκσάντ, «Pan Asia», έχει σκοπό να ζητήσει από τον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζο, να καταβάλει το 40% του ποσού, δηλαδή 4 εκατομμύρια ευρώ. Όσον αφορά για τα υπόλοιπα, αυτά θα καταβληθούν από το fund, προκειμένου να συμπληρωθούν τα 10 εκατ. ευρώ που χρειάζονται για τη σωτηρία του τριφυλλιού.

Ο Γιάννης Αλαφούζος φαίνεται πως είναι ενημερωμένος για την απαίτηση του Πιεμπονγκσάντ. Βέβαια, το θέμα είναι εάν ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού από την πλευρά του συμφωνήσει γι’ αυτό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ