Κρίνονται πολλά σήμερα για τρεις εν όψει Αρη

Κρίνονται πολλά σήμερα για τρεις εν όψει Αρη

Σημαντική μέρα για τρεις παίκτες στον Ολυμπιακό. Ποια τα δεδομένα.

Με το μυαλό στον Αρη ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» ετοιμάζονται για την επιστροφή τους στη δράση, καθώς την Κυριακή (2/4, 21:00) υποδέχονται την ομάδα του Τερζή στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Με το κρίσιμο ματς να βρίσκεται προ των πυλών, ο Μίτσελ κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα. Ο Ισπανός τεχνικός περιμένει να μάθει τα νέα από το μέτωπο των τραυματιών και αν μπορεί να τους υπολογίζει στο κυριακάτικο παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης: Ο Μπαλτάκος στη Νιόν και τα παραμύθια της Χαλιμάς

Μέχρι στιγμής, τα ανοιχτά… μέτωπα για τον Ολυμπιακό είναι τρία. Συγκεκριμένα πρόκειται για τους Γιαν Εμβιλά, Χάμες Ροντρίγκες και Πεπ Μπιέλ.

Ο Γάλλος χαφ παραμένει στα πιτς πό τις 25/2 και το εντός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Εμβιλά καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια όλο αυτό το διάστημα για την επάνοδό του και δείχνει να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση. Η σημερινή προπόνηση αποτελεί τεστ για τον ίδιο, με τον Μίτσελ να τσεκάρει την ετοιμότητά του.

Από την άλλη, συναγερμός έχει σημάνει και με τον Χάμες Ροντρίγκες. Ο Κολομβιανός άσος αποκόμισε έναν μικροτραυματισμό από την παρουσία του στην Εθνική ομάδα και όλα δείχνουν ότι θα προφυλαχθεί στο προσεχές παιχνίδι με τον Άρη.

Τέλος, πρόβλημα υπάρχει και με τον Μπιέλ, που τραυματίστηκε στη χθεσινή προπόνηση του Ολυμπιακού στον Ρέντη. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός είναι αμφίβολος για το ματς με τους κιτρίνους, ωστόσο στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο επικρατεί αισιοδοξία για την κατάστασή του.

Η σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού είναι κάτι παραπάνω από κρίσιμη και θα κρίνει πολλά εν όψει του αγώνα με τον Άρη.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ