Αραούχο στο Instagram : «Πρωταθλητές…» (pic)

Αραούχο στο Instagram : «Πρωταθλητές…» (pic)

Η ποδοσφαιρική ομάδα της ΑΕΚ επέστρεψε στις προπονήσεις μετά τη νίκη επί του Λεβαδειακού και ο Σέρχιο Αραούχο έκανε μια ανάρτηση, στέλνοντας το δικό του μήνυμα.

Όλος ο οργανισμός της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ και ιδιαίτερα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, έζησαν πρωτόγνωρες στιγμές την περασμένη Κυριακή, όταν μετά τη νίκη τους κόντρα στον Λεβαδειακό (2-0) πανηγύρισαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 24 χρόνια.

Οι θριαμβευτικές στιγμές και το πάρτι που στήθηκε στο κατάμεστο ΟΑΚΑ, αλλά και σε νυχτερινό κέντρο μετά τον αγώνα, έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, με επίκεντρο φυσικά τους ίδιους τους παίκτες.

Μετά από όλο το εορταστικό κλίμα και τοπ ρεπό που απόλαυσαν οι κιτρινόμαυροι, επέστρεψαν σήμερα και πάλι στις προπονήσεις καθώς η σεζόν έχει ακόμα τρία ματς για αυτούς, με σημαντικότερο τον Τελικό Κυπέλλου. Η ευφορία ωστόσο είναι έκδηλη και αυτό φάνηκε και στο ποστάρισμα του Σέρχιο Αραούχο, στο προφίλ του στο intsagram, όπου ανέβασε μια φωτογραφία από την προπόνηση της ΑΕΚ μαζί με τον πρόσφατα επανακάμψαντα Αρχηγό της ΑΕΚ, Πέτρο Μάνταλο, με τη λεζάντα «Πρωταθλητές»…

 

@petros_mantalos @giannoutsos_33 ???????? #training #aek #campeones #2018 @aekfc_official

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sergio Ezequiel Araujo (@sergioaraujo11) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ