Αυτή είναι η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ματς με τον Άρη

Αυτή είναι η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ματς με τον Άρη

Οι επιλογές του Μίτσελ για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Άρη στο Καραϊσκάκη για τη δεύτερη αγωνιστική των play off της Super League.

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Άρη στο Καραϊσκάκη για τη δεύτερη αγωνιστική των play off της Super League (21:00) και ο Μίτσελ ανακοίνωσε την ενδεκάδα για την αναμέτρηση χωρίς κάποια μεγάλη έκπληξη.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός τεχνικός επέλεξε να αγωνιστεί με το κλασικό 4-2-3-1, έχοντας τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια και τετράδα στην άμυνα τους Ροντινέι, Σωκράτη, Μπα και Ρέαμπτσιουκ από τα δεξιά προς τα αριστερά.

Στη μεσαία γραμμή, ο Μίτσελ θα ξεκινήσει τον Ιν Μπεόμ Χουάνγκ και τον Κασάμι, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στον Βόλο στο Πανθεσσαλικό, πριν τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες (έβαλε και γκολ). Λίγο πιο μπροστά τους σε πιο ελεύθερο ρόλο θα είναι ο Κώστας Φορτούνης που είναι σε τρομερή κατάσταση, με τον Μπιέλ στο ένα άκρο, τον Κανός στο άλλο και τον Μπακαμπού στην κορυφή της επίθεσης.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ματς με τον Άρη: Πασχαλάκης Ροντινέι Σωκράτης Μπα Ρέαμπτσιουκ, Χουανγκ, Κασάμι, Φορτούνης, Μπιέλ, Κανός, Μπακαμπού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ