Παναθηναϊκός – Βόλος 0-0 : Ο Κλέιμαν έβαλε «φωτιά» στη Λεωφόρο και στην κορυφή

Παναθηναϊκός – Βόλος 0-0 : Ο Κλέιμαν έβαλε «φωτιά» στη Λεωφόρο και στην κορυφή

Ο Βόλος κράτησε τον Παναθηναϊκό στο 0 και έβαλε «φωτιά» στην κορυφή. Ήρωας ο Κλέιμαν, έπιασε πέναλτι του Σπόραρ στις καθυστερήσεις.

Ένας εξαιρετικά στημένος αμυντικά Βόλος κατάφερε να κρατήσει στο 0 τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για τη 2η αγωνιστική των Play-Offs βάζοντας «φωτιά» στην κορυφή.

Διαβάστε επίσης: Χαμός στην Τούμπα για το ακυρωθέν γκολ της ΑΕΚ (pic)

Ήρωας ο Κλείμαν που έπιασε πέναλτι του Σπόραρ στις καθυστερήσεις του ματς.

Ο αγώνας

Ο Παναθηναϊκός μπήκε στο γήπεδο με αναμενόμενη ενδεκάδα και μόνη αλλαγή τον Σάρλια αντί του Μάγκνουσον. Από τη μέση και μπροστά οι Μπερνάρ, Μαντσίνι, Παλάσιος και Ιωαννίδης θα προσπαθούσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες στην εστία του Κλέιμαν, ωστόσο οι παίκτες του Μπράτσου πήγαν με στόχο να κρατήσουν την εμπροσθοφυλακή  των «πράσινων» μακριά από την περιοχή τους. Και τα κατάφεραν. Στο πρώτο μέρος το «τριφύλλι» ήταν απειλητικό με τον Τσέριν στη μέση και τον Μαντσίνι από τα αριστερά. Η πρώτη στιγμή για το «τριφύλλι» ήρθε στο 9ο λεπτό με τον Ιωαννίδη να βγαίνει μόνος από πλάγια θέση με τον Κλέιμαν, αλλά να στέλνει τη μπάλα άουτ.

Στο 23′ ήταν η σειρά του Τσέριν να αστοχήσει. Συγκεκριμένα τον Σλοβένο βρήκε πάλι ο Μαντσίνι μέσα στην περιοχή με τον Κλέιμαν ωστόσο να μην του επιτρέπει να σκοράρει. Δυο ακόμα καλές ευκαιρίες ήρθαν για τον Παναθηναϊκό με τους Τσέριν στο 26′ και Παλάσιος στο 34′ ωστόσο γκολ δεν έρχονταν με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το 0-0.

Στην επανάληψη η εικόνα δεν άλλαξε. Ο Παναθηναϊκός πίεσε στην αρχή με τον Βόλο να ανεβαίνει μετά το 15νταλεπτο και να παίρνει μέτρα στο γήπεδο. Ο Γιοβάνοβιτς έβλεπε την ομάδα του να μην μπορεί να παράγει και πέρασε στον αγώνα τους Σπόραρ, Κλαϊνχάισλερ αντί των Μαντσίνι και Ιωαννίδη. Μάλιστα ο Ούγγρος απείλησε με σουτ στο 76′. Στο 79′ ο Κουρμπέλης που επίσης πέρασε αλλαγή στον αγώνα έκλεψε τη μπάλα μέσα στην περιοχή του Βόλου, σούταρε συρτά ωστόσο η μπάλα πέρασε άουτ.

Ο Γιοβάνοβιτς πέρασε στο ματς και τον Βέρμπιτς στην απέλπιδα προσπάθεια να σκοράρει το «τριφύλλι». Στο 90′ ο Χουάνκαρ σέντραρε από θέση έξω αριστερά με τον Παλάσιος να πιάνει την κεφαλιά αλλά να στέλνει τη μπάλα παράλληλα με το τέρμα, και τους Βολιώτες να διώχνουν.

Η φάση του αγώνα

Στο 97′ ο Παλάσιος κέρδισε πέναλτι σε σέντρα που πήγε να κάνει από θέση μέσα δεξιά και χέρι του Λούνα. Ο Σπόραρ ανέλαβε την εκτέλεση όντας… άχαστος (γενικά το «τριφύλλι» δεν είχε αστοχήσει σε πέναλτι φέτος). Ο Κλείμαν έπεσε στη δεξιά του γωνία και απέκρουσε τη μπάλα κρατώντας το 0-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Εν κατακλείδι

Ο Παναθηναϊκός πίεσε ο Βόλος αμύνθηκε καλά και ο «ήρωας» Κλέιμαν κράτησε για την ομάδα του την ισοπαλία. Μια ισοπαλία που φέρνει το «τριφύλλι» στους 63 βαθμούς  να νοιώθει «καυτή» την ανάσα των αντιπάλων, αφού η ΑΕΚ που έχει 60 παίζει τώρα με τον ΠΑΟΚ, ενώ ο Ολυμπιακός που είναι στους 59 υποδέχεται αργότερα τον Άρη (21:00). Ο Βόλος από την άλλη με αυτό το Χ ισοβαθμεί πλέον με τον Άρη (θα παίξει με τον Ολυμπιακό όπως προείπαμε) στους 40 βαθμούς.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Σάρλια, Χουάνκαρ, Πέρεθ (77′ Κουρμπέλης), Τσέριν, Μαντσίνι (Κλεϊνχέισλερ), Μπερνάρ, Παλάσιος, Ιωαννίδης (67′ Σπόραρ).

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Σιέλης, Λούνα, Κάτσε (74′ Μπαριέντος), Τσοκάνης, Γκάγκι, Ντέλετιτς, Τάχατος (70′ Πίρες), Οζέγκοβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ