Παναθηναϊκός : Με τον αδερφό του και τον Ζάχαβι στην Αθήνα ο Πιεμπονγκσάντ

Παναθηναϊκός : Με τον αδερφό του και τον Ζάχαβι στην Αθήνα ο Πιεμπονγκσάντ

Σημαντικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις με τον Αλαφούζο αναμένεται να παίξει και ο αδερφός του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, όπως αποκαλύπτει to10.gr. Οι δυο τους, μαζί με τον Πίνι Ζάχαβι, αναμένονται στα μέσα της επόμενης εβδομάδας στην Αθήνα προκειμένου να τελειώσουν τη δουλειά.

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ δεν έχει αποκαλύψει ακόμα ποιοι είναι οι άνθρωποι που στηρίζουν συνολικά την Pan Asia, η οποία θέλει να μπει στον Παναθηναϊκό και να πάρει τις μετοχές του Γιάννη Αλαφούζου, ωστόσο στην Αθήνα δεν θα έρθει μόνος του.

Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας, που αναμένεται στη χώρα μας στα μέσα της επόμενης εβδομάδας, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του to10.gr, θα συνοδεύεται από τον αδερφό του και φυσικά από τον Πίνι Ζάχαβι, ο οποίος είναι ο άμεσος συνεργάτης του σε κάθε ποδοσφαιρικό deal που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια.

Ο αδερφός του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο μάλιστα στις κουβέντες που θα έχει ο Ταϊλανδός με τον Αλαφούζο, όπως έχει κάνει και σε άλλες συνεργασίες του Παϊρότζ.

Οι τρεις άνδρες θα συναντήσουν τον Γιάννη Αλαφούζο στο πιο καθοριστικό έως τώρα ραντεβού των δύο πλευρών, με τον Παϊρότζ πάντως να έρχεται με διάθεση να τελειώσει οριστικά και αμετάκλητα το deal και να τρέξουν οι διαδικασίες για τη σωτηρία του Παναθηναϊκού, που θα τον γλιτώσει από τον υποβιβασμό είτε μέσω μη αδειοδότησης, είτε μέσω αφαίρεσης βαθμών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ