Tι ανέφερε ο Μπα για τον τραυματισμό του

Tι ανέφερε ο Μπα για τον τραυματισμό του

Ο Ουσεϊνού Μπα μίλησε για τον τραυματισμό που αποκόμισε, ενώ αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με τον Άρη.

Ένας από τους άτυχους παίκτες του Ολυμπιακού στην ισόπαλη αναμέτρηση με τον Άρη ήταν ο Ουσεϊνού Μπα, ο οποίος δεν μπόρεσε να συνεχίσει λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού.

Ο κεντρικός αμυντικός των Ερυθρόλευκων μίλησε για την αποχώρησή του, αναφέροντας πως δεν πρέπει να είναι κάτι πολύ σοβαρό, όμως ξεκαθάρισε πως θα πρέπει να περιμένει τη μαγνητική που θα υποβληθεί.

Ακόμα, ο Σενεγαλέζος στάθηκε στο ματς με τον Άρη, ενώ μίλησε και για το επικείμενο ματς με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι δηλώσεις του Ουσεϊνού Μπα:

Για τον τραυματισμό του: «Δεν πρέπει να είναι πάρα πολύ σοβαρό, θα κάνω μαγνητική αύριο και ελπίζω πως θα είμαι καλά».

Για το ματς: «Μπήκαμε πολύ καλά, χαλαρώσαμε λίγο και γι’ αυτό δεχθήκαμε τα δύο γκολ. Είμαστε απογοητευμένοι γιατί είχαμε τον έλεγχο και κερδίζαμε στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, αυτά μπορούν να συμβούν, πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε».

Πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να συνέλθει η ομάδα ενόψει ΠΑΟΚ: «Δεν είναι εύκολο με την έννοια ότι έχουμε απογοητευτεί πολύ γιατί κερδίζαμε το παιχνίδι και δεχθήκαμε δύο γκολ που μας στερήσανε βαθμούς. Πρέπει να συνεχίσουμε, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Είμαστε σε καλή κατάσταση, έχουμε καλή δυναμική, πρέπει να το αποδείξουμε και να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ