Ξαναπιάνει… λιμάνι λόγω Μαρτίνς ο Ερνάνι; (vid)

Ξαναπιάνει… λιμάνι λόγω Μαρτίνς ο Ερνάνι; (vid)

Πορτογαλικά δημοσιεύματα (ξανά)στέλνουν τον Ερνάνι στον Ολυμπιακό, αναφέροντας πως είναι ένα από τα «θέλω» του Πέδρο Μαρτίνς για την επιθετική γραμμή των ερυθρόλευκων.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, ήδη έχει σηκώσει μανίκια και εργάζεται πυρετωδώς για την επόμενη μέρα του Ολυμπιακού. Ο Πορτογάλος προπονητής αξιολογεί το έμψυχο δυναμικό και αναμένεται να προτείνει και ο ίδιος κάποιος παίκτες με τους οποίους θέλει να συνεργαστεί στους ερυθρόλευκους.

Σύμφωνα λοιπόν με την πορτογαλική O’ Jogo, ένας από τους παίκτες που βρίσκεται στο μυαλό του Μαρτίνς, είναι και ο παλιός γνώριμος στο Λιμάνι, Ερνάνι. Ο Πορτογάλος ακραίος αγωνίζεται φέτος για την Πόρτο που μάχεται για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και έχει 19 συμμετοχές (6 ως βασικός), ένα γκολ και μία ασίστ.

Ο Μαρτίνς έχει πλήρη γνώση και ξεκάθαρη άποψη για τον παίκτη μιας και είχαν συνυπάρξει τη σεζόν 2016-2017 στην Γκιμαράες. Εκεί ο Ερνάνι είχε μια πολύ καλή σεζόν με 35 συμμετοχές (27 ως βασικός), προσφέροντας 12 γκολ και 7 ασίστ.

Ο 26χρονος εξτρέμ, είχε αγωνιστεί στον Ολυμπιακό τη σεζόν 2015-2016 ως δανεικός από την Πόρτο και παρά τα 8 γκολ και τις 7 ασίστ σε σύνολο 26 αναμετρήσεων, η αλήθεια είναι πως δεν… έθελξε με την απόδοσή του, φεύγοντας σαν αποτυχημένη κίνηση από τους ερυθρόλευκους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ