ΠΑΟΚ: Ξεκίνησε η προετοιμασία για Ολυμπιακό – Σε φουλ ρυθμούς ο Νάσμπεργκ

ΠΑΟΚ: Ξεκίνησε η προετοιμασία για Ολυμπιακό – Σε φουλ ρυθμούς ο Νάσμπεργκ

Ο ΠΑΟΚ μετά την ήττα από την ΑΕΚ στρέφει την προσοχή του στον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό, με τον Ιβάν Νάσμπεργκ να προπονείται κανονικά.

Ο ΠΑΟΚ αφήνει πίσω του την ήττα από την ΑΕΚ στην Τούμπα με 1-0, και κοιτάζει μπροστά αφού το επόμενο ντέρμπι έρχεται σε δυο μέρες κόντρα στον Ολυμπιακό στο Φάληρο την προσεχή Τετάρτη (21:00), για την 3η αγωνιστική των Play-Offs.

Διαβάστε επίσης: Το άγνωστο δράμα του Μπαρτζώκα: Ο πατέρας του, η απουσία και η φυλακή

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου λοιπόν στη σημερινή προπόνηση είδε τον Ιβάν Νάσμπεργκ να βγάζει το κανονικό πρόγραμμα έχοντας ξεπεράσει τη θλάση που τον ταλαιπωρούσε και να τίθεται στη διάθεσή για το ματς με τους «ερυθρόλευκους». Από εκεί και πέρα, ο Γιασμίν Κούρτιτς συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα όπως και ο Κεντζιόρα τη θεραπεία του.

Στα της προπόνησης, αυτή περιελάμβανε πρόγραμμα υψηλής έντασης με προθέρμανση, παιχνίδια κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας και οικογενειακό δίτερμα στο οποίο όμως δε συμμετείχαν όσοι αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στην ΑΕΚ, και οι οποίοι ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, το γυμναστήριο και την πισίνα.

Επόμενη προπόνηση τώρα για τους «ασπρόμαυρους» αύριο το πρωί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας με την ομάδα το απόγευμα να αναχωρεί για την Αθήνα ενόψει της αναμέτρησης για την 3η στροφή των Play-Offs.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ