Ολυμπιακός: H δεύτερη φορά του Μίτσελ

Ολυμπιακός: H δεύτερη φορά του Μίτσελ

Μετά από 165 ημέρες ο Μίτσελ αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό – Τα έργα του Ισπανού στη δεύτερη θητεία του στο μεγάλο λιμάνι.

O Μίτσελ Γκονζάλες αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Ολυμπιακού, με τον Ισπανό τεχνικό να υποβάλλει την παραίτησή του μετά το εντός έδρας 2-2 με τον Αρη.

Ακριβώς 165 ημέρες από την ανάληψη της «ερυθρόλευκης» τεχνικής ηγεσίας, ο Ιβηρας προπονητής αποχωρεί από το μεγάλο λιμάνι. «Γνωστοποίησα στη διοίκηση του κλαμπ την απόφαση μου να παραιτηθώ. Θεωρώ ότι είναι η καλύτερη στιγμή για την ομάδα. Ευχαριστώ όλο τον Σύλλογο για την συνεργασία, όλους αυτούς τους έντονους μήνες, αποχωρώ σαν φίλος και εύχομαι στην ομάδα να κατακτήσει όλους τους στόχους της», με αυτά τα λόγια ο 60χρονος ολοκλήρωσε τη δεύτερη θητεία του στον πειραϊκό σύλλογο.

Θητεία που ξεκίνησε στις 20 Σεπτεμβρίου με την άφιξή του στην Αθήνα και ολοκληρώθηκε σήμερα (Δευτέρα, 4 Απριλίου 2023). Μια δεύτερη θητεία, στην οποία κοούτσαρε την ομάδα του μεγάλου λιμανιού σε 32 παιχνίδια. Συνολικά, ο Ολυμπιακός με τον Ισπανό στον πάγκο του είχε 18 νίκες, 10 ισοπαλίες και 4 ήττες σε όλες τις διοργανώσεις. Στα παιχνίδια της Super League οι Ερυθρόλευκοι είχαν 15 νίκες, 7 ισοπαλίες και 1 ήττα.

Μάλιστα, πριν αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, η ομάδα του Πειραιά έτρεχε ένα αήττητο σερί 21 αγώνων στο πρωτάθλημα. Από τις 17/10/2022, όταν είχαν ηττηθεί από τον ΠΑΟΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Εκτός από τα 23 παιχνίδια στο πρωτάθλημα, ο Μίτσελ έκατσε στον πάγκο των Πειραιωτών σε τέσσερα παιχνίδια σε επίπεδο Europa League, όπου είχε 2 ισοπαλίες, 2 ήττες, αλλά και σε 5 αγώνες Κυπέλλου, έχοντας 3 νίκες, 1 ισοπαλία, 1 ήττα στα ημιτελικά της διοργάνωσης κόντρα στην ΑΕΚ (3-0, σ.σ εκκρεμεί ο επαναληπτικός).

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Μίτσελ αποχωρεί από τον πάγκο του Ολυμπιακού μετά από παιχνίδι με τον Αρη, όπως είχε συμβεί και με τον προκάτοχό του Κάρλος Κορμπεράν, που είχε φύγει από την ομάδα του μεγάλου λιμανιού μετά την ήττα των Πειραιωτών από τον Αρη στον πρώτο γύρο της κανονικής διάρκειας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με 2-1.

Πλέον, το κεφάλαιο Μίτσελ κλείνει για τον Ολυμπιακό, ο οποίος όπως ενημερωθήκατε από to10.gr, στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θα παραταχθεί με τον Ζοσέ Ανιγκό στον πάγκο του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ