Ολυμπιακός : Θέλει Μολέντο ο Ολυμπιακός

Ολυμπιακός : Θέλει Μολέντο ο Ολυμπιακός

Ο Βραζιλιάνος πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, φαίνεται να είναι ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού, με τον Πέδρο Μάρτίνς να ψάχνει ποιοτική λύση για τα μετόπισθεν.

Όλο και πληθαίνουν τα σενάρια που θέλουν τον Ολυμπιακό να είναι κοντά στο Ροντρίγκο Μολέντο.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του «Κόκκινου Πρωταθλητή» ο Πέδρο Μάρτινς έχει στραφεί σε περιπτώσεις Βραζιλιάνων ποδοσφαιριστών για το κέντρο της άμυνας των ερυθρολεύκων. Μάλιστα από τα ονόματα που ξεχωρίζουν στη λίστα του Ολυμπιακού είναι και αυτό του Ροντρίγκο Μολέντο.

Η περίπτωση του συναντά αρκετές δυσκολίες, καθώς ο Μολέντο είχε αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό για να αγωνιστεί στην Ιντερνασιονάλ, υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι το Δεκέμβριο του 2020. Παρόλα αυτά, όπως αναφέρει η «Sportime», η συμφωνία μεταξύ Ολυμπιακού και Ιντερνασιονάλ δεν απέχει και πολύ.

Εκτός από τον Μολέντο όμως, ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού είναι και τα ονόματα των Πεδράο και Τζουμπάλ της Γκιμαράες (ο Τζουμπάλ είναι δανεικός από την Αρούκα). Σε κάθε περίπτωση ο Πέδρο Μάρτινς έχει πάρει προσωπικά το θέμα της εξεύρεσης ενός ποιοτικού σέντερ μπακ και αναμένεται να υπάρχουν σύντομα εξελίξεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ