Παναθηναϊκός : Επικοινωνούν κάθε βράδυ Αλαφούζος – Πιεμπονγκσάντ – Γιατί ταξιδεύει μαζί του ο Ζάχαβι

Παναθηναϊκός : Επικοινωνούν κάθε βράδυ Αλαφούζος – Πιεμπονγκσάντ – Γιατί ταξιδεύει μαζί του ο Ζάχαβι

Σε καθημερινή επαφή βρίσκονται ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού με τον Ταϊλανδό επιχειρηματία για τους όρους της συμφωνίας. Ο ρόλος του Ζάχαβι, που θα πάρει μέρος στο ραντεβού της επόμενης εβδομάδας.

To10.gr αποκάλυψε χθες το βράδυ πως ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ θα έρθει στην Ελλάδα συνοδευόμενος από τον αδερφό του, που λαμβάνει μέρος στις διαπραγματεύσεις με την πλευρά Αλαφούζου και από τον μεγαλοατζέντη, Πίνι Ζάχαβι, ο οποίος είναι στενός συνεργάτης του Ταϊλανδού επιχειρηματία και θα έχει σημαντικό ρόλο στο ποδοσφαιρικό πρότζεκτ του Παναθηναϊκού, αν τελικά το deal ολοκληρωθεί θετικά.

Ο Ζάχαβι, μάλιστα, είναι μαζί με τον Πιεμπονγσκάντ και στη βέλγικη Μουσκρόν (όπως και ο ατζέντης Φαλι Ραμαντάνι) και ο Ταϊλανός τον εμπιστεύεται τυφλά, λόγω των επαφών του στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Γι’ αυτό και θα τον φέρει μαζί του στην Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα, όταν και θα έχει το καθοριστικό ραντεβού με τον Γιάννη Αλαφούζο για να προχωρήσουν την υπόθεση. Ο Ζάχαβι αναμένεται να λάβει μέρος στο συγκεκριμένο ραντεβού και να εξηγήσει στον Αλαφούζο το δικό του ποδοσφαιρικό πλάνο.

Πάντως, παρά το γεγονός πως φαίνεται να υπάρχει ένα «πάγωμα» στις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών, μετά τον καταιγισμό εξελίξεων και πληροφοριών του περασμένου Σαββάτου, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Οι συνεργάτες των δύο πλευρών βρίσκονται σε καθημερινή επικοινωνία, σε ανταλλαγή e-mails, ενώ απευθείας επικοινωνία υπάρχει και μεταξύ Αλαφούζου – Πιεμπονγκσάντ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι δυο τους μιλούν κάθε βράδυ, προκειμένου να ανακεφαλαιώνουν τα δεδομένα και τους όρους της συμφωνίας, οι οποίοι βρίσκονται στην τελική ευθεία. Από την πλευρά του Ταϊλανδού, μάλιστα, υπάρχουν καθημερινές ερωτήσεις ακόμα και για τα θέματα προσφυγών των ποδοσφαιριστών, το θέμα της αδειοδότησης, του τηλεοπτικού και της πιθανότητας υποβιβασμού της ομάδας.

Επιπλέον, η πλευρά του Πιεμπονγκσάντ έχει καταστήσει σαφές πως πρέπει να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να μείνει η ομάδα στη Σούπερ Λίγκα, προκειμένου να μην υπάρξει κίνδυνος να τιναχτεί στον αέρα η συμφωνία, που αυτή τη στιγμή φαίνεται να βρίσκεται προ των πυλών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ