ΠΑΟΚ : Συμπλήρωσε κάρτες ο Κρέσπο και χάνει Πλατανιά

ΠΑΟΚ : Συμπλήρωσε κάρτες ο Κρέσπο και χάνει Πλατανιά

Στον ΠΑΟΚ αποφάσισαν ο Κρέσπο να εκτίσει την τιμωρία του για τις κάρτες που συμπλήρωσε στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής (6/5) με τον Πλατανιά στην Τούμπα.

Τις τελευταίες αγωνιστικές της χρονιάς ο ΠΑΟΚ έχει αρκετά προβλήματα με τις κάρτες. Με τον Πανιώνιο απουσίασαν ο Πέλκας και ο Μαουρίσιο, με την Ξάνθη ο Μάτος και ο Πέλκας, ενώ τώρα ο Δικέφαλος θα χάσει για ένα παιχνίδι και τον Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, ο οποίος αντίκρισε την 4η φετινή του κίτρινη από τον διαιτητή Αριστείδη Βάτσιο, στον αγώνα με την ομάδα της Θράκης.

Στον ΠΑΟΚ αποφάσισαν ο Ισπανός στόπερ να εκτίσει την τιμωρία του στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής (6/5) με τον Πλατανιά στην Τούμπα, οπότε θα αγωνιστεί κανονικά στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Δικέφαλος έχει πολλούς παίκτες που βρίσκονται στο όριο καρτών και πρέπει να δείξουν μεγάλη προσοχή, διότι οι ποινές μεταφέρονται και την επόμενη σεζόν.

Έξι κίτρινες έχει ο Πρίγιοβιτς και στην επόμενη θα πρέπει να εκτίσει ποινή δύο αγωνιστικών. Μάλιστα σε τέτοια περίπτωση η τιμωρία μεταφέρεται και στην επόμενη χρονιά! Αν πχ δεχθεί κάρτα στο ματς με τον Παναθηναϊκό, τότε θα χάσει το παιχνίδι με τον Πλατανιά και την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της επόμενης σεζόν.

Στις τρεις κάρτες είναι οι: Ελ Καντουρί, Λημνιός, Μπίσεσβαρ, Μακ, Κάνιας και Βιεϊρίνια. Ο Λέο Μάτος έχει 5 κίτρινες και ο Πέλκας έχει 8, κάτι που σημαίνει ότι και αυτοί οφείλουν να είναι προσεκτικοί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ