Έτσι «κιτρινίζει» ο Αλμπάνης

Έτσι «κιτρινίζει» ο Αλμπάνης

Η πρόταση της ΑΕΚ για τον 23χρονο εξτρέμ που έχει «ταβάνι» τις 300.000 ευρώ και η κουβέντα για Μεληκιώτη.

Ο Χρήστος Αλμπάνης είναι προ των πυλών της ΑΕΚ, με την Ένωση να έχει προχωρήσει την υπόθεση του 23χρονου εξτρέμ του Απόλλωνα με στόχο να την τελειώσει άμεσα. Από τη στιγμή που ο Νίκος Λυμπερόπουλος έριξε το όνομα του Αλμπάνη στο τραπέζι των συζητήσεων και για τον παίκτη άναψαν «πράσινο φως» διοίκηση και προπονητής το όλο ζήτημα πέρασε σε φάση υλοποίησης. Με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να συζητά απευθείας με την ηγεσία του Απόλλωνα, ώστε να βρεθεί η φόρμουλα και ο ταλαντούχος άσος να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα.

Στη συμφωνία που είναι κοντά στο να φτάσουν οι δύο πλευρές, προβλέπεται η καταβολή στον Απόλλωνα ενός ποσού που θα πλησιάζει τις 300.000 ευρώ. Καθώς η ΑΕΚ είχε ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή πως δεν ήταν διατεθειμένη να φτάσει στις 500.000 ευρώ, ποσό που αποτελεί την ρήτρα για την αποδέσμευση του παίκτη. Φαίνεται λοιπόν πως η συμφωνία κλειδώνει με ένα ποσό κοντά στις 300.000 ευρώ, ενώ στο «κάδρο» είναι πιθανό να μπει και ο… Δημήτρης Μεληκιώτης! Με την Ένωση να παραχωρεί τον νεαρό επιθετικό στην ομάδα της Ριζούπολης, είτε ως δανεικό, είτε ως έμψυχο αντάλλαγμα.

Όλα δείχνουν πως το θέμα του Αλμπάνη θα τελειώσει άμεσα για την ΑΕΚ, με όλες τις ενδείξεις να οδηγούν στο ότι θα κλείσει θετικά. Καθώς παρά τον εγχώριο ανταγωνισμό ο παίκτης «ψηφίζει» ΑΕΚ για την επόμενη μέρα της καριέρας του, εκτιμώντας πως μέσω του Δικεφάλου θα έχει την ευκαιρία να εξελιχθεί και να αναδειχθεί. Φτάνοντας και στο κατώφλι της εθνικής, που αποτελεί και μεγάλο στόχο του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ