Έκλεισε στον ΠΑΟΚ ο Ζίβκοβιτς!

Έκλεισε στον ΠΑΟΚ ο Ζίβκοβιτς!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τερματοφύλακας της Ξάνθης, Ζίβκο Ζίβκοβιτς έχει κλείσει στον ΠΑΟΚ για την επόμενη σεζόν με τον Δικέφαλο να πληρώνει το καλοκαίρι 600.000 ευρώ για την απόκτησή του.

Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς ήρθε πέρυσι στην Ελλάδα για λογαριασμό της Ξάνθης. Θυμάστε ποιος τον επέλεξε; Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, όταν ξεκινούσε τον 3ο του χρόνου στην ομάδα της Θράκης. Ο Ρουμάνος τεχνικός φέτος ανέλαβε τον ΠΑΟΚ και τώρα θέλει να κάνει κάτοικο Τούμπας και τον εξαιρετικό τερματοφύλακα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ζίβκοβιτς έχει κλείσει στον Δικέφαλο για την επόμενη σεζόν με τον ΠΑΟΚ να πληρώνει το καλοκαίρι 600.000 ευρώ για την απόκτησή του σύμφωνα με σημερινό (26/4) δημοσίευμα της θρακιώτικης εφημερίδας «Μαχητής».

Στο συγκεκριμένο άρθρο αναφέρεται ότι ο Σέρβος τερματοφύλακας αποκάλυψε σε φίλους της Ξάνθης σε γνωστό μαγαζί της πόλης ότι συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, όπου θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο έναντι 400.000 ευρώ τον χρόνο.

Πριν λίγες μέρες ο 29χρονος πορτιέρο είχε μιλήσει και δημόσια για το φλερτ με τον ΠΑΟΚ αλλά πλέον το θέμα μοιάζει να έχει προχωρήσει ακόμη περισσότερο.

Την αποκάλυψη φέρεται να έκανε ο ίδιος σε φίλους του στο «Κυβερνείο» όπου «γιόρτασε» μάλιστα (στο live του Γιασεμή) και την μεταγραφή του (!), ενώ το ανακοίνωσε και ο ίδιος στο instagram ευχαριστώντας τους φιλάθλους της Ξάνθης και για το «δώρο» που του κάνανε.

Πρόκειται για την πυρόγραφη ξύλινη εικόνα στην οποία διακρίνεται η Παναγία και το πρόσωπο του Ζίβκοβιτς με τη λεζάντα: «Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ»

Ο Ζίβκοβιτς απάντησε στο instagram: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους της Ξάνθης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ