Χωρίς Κάμπος ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με Παναθηναϊκό

Χωρίς Κάμπος ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με Παναθηναϊκό

Ο Τζάλμα Κάμπος έκανε μαγνητική τομογραφία η οποία επιβεβαίωσε πως έχει ένα πρόβλημα στους προσαγωγούς, οπότε θα μείνει εκτός στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Με μια πρωινή προπόνηση στην άκρως καλοκαιρινή Νέα Μεσημβρία συνεχίστηκε σήμερα (26/4) η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι της Λεωφόρου κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Σ’ αυτήν δεν συμμετέχει ο Τζάλμα Κάμπος, αφού η μαγνητική τομογραφία επιβεβαίωσε πως έχει ένα πρόβλημα στους προσαγωγούς. Έτσι, το ιατρικό τιμ σε συνεννόηση με τον Ράζβαν Λουτσέσκου αποφάσισε πως δεν πρέπει να ρισκάρουν τη συμμετοχή του στον αγώνα της Κυριακής (29/4) και κατάρτισε πλάνο αποθεραπείας ώστε να είναι έτοιμος την τελευταία αγωνιστική με τον Πλατανιά και ακόμη περισσότερο ενόψει του τελικού του Κυπέλλου με την ΑΕΚ (12/5).

Αντίθετα, ο Μάρκο Μιχόγεβιτς έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και είναι στη διάθεση του προπονητή του, οπότε δεν αποκλείεται να μπει και στην αποστολή για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Η σημερινή (26/4) προπόνηση είχε δουλειά στην τακτική τόσο για την αμυντική λειτουργία όσο και για την ανάπτυξη, ενώ στο τέλος πραγματοποιήθηκε δίτερμα στο μισό γήπεδο. Αύριο (27/4) ο ΠΑΟΚ θα γυμναστεί στις 10:30 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ