Ντελ Θέρο Γκράντε: Την Παρασκευή VAR στο Σεβίλλη – Θέλτα, την Κυριακή σφυρίζει στη Λεωφόρο

Ντελ Θέρο Γκράντε: Την Παρασκευή VAR στο Σεβίλλη – Θέλτα, την Κυριακή σφυρίζει στη Λεωφόρο

Ο Κάρλος Ντελ Θέρο Γκράντε θα είναι στο VAR την Παρασκευή για την αναμέτρηση της Σεβίλλης με τη Θέλτα και 48 ώρες μετά θα σφυρίξει το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό.

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε το βράδυ της Πέμπτης πως ο διαιτητής που θα σφυρίξει το ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής των play off της Super League ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό θα είναι ο Ισπανός Elite, Κάρλος Ντελ Θέρο Γκράντε, μετά το κώλυμα που δήλωσε ξαφνικά ο Κροάτης, Γιόβιτς.

Η ομοσπονδία, η ΚΕΔ και ο Στιβ Μπένετ, παρότι διατυμπάνιζαν τόσο καιρό ότι δεν έβρισε διαιτητή από την κορυφαία κατηγορία της UEFA, τελικά μέσα σε λίγες ώρες όρισε τον Ισπανό πασίγνωστο ρέφερι στο ντέρμπι «αιωνίων» στη Λεωφόρο.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί όμως είναι πως ο Ντελ Θέρο Γκράντε θα έρθει στην Ελλάδα για το ματς του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, αφού μόλις λίγες ώρες πριν θα είναι στο VAR για αναμέτρηση της La Liga.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός διαιτητής έχει οριστεί από την ισπανική ομοσπονδία στο παιχνίδι της Σεβίλλης με τη Θέλτα στην Ανδαλουσία, που θα διεξαχθεί το βράδυ της Παρασκευής και εν συνεχεία θα έρθει στην Ελλάδα για το ντέρμπι της Κυριακής στη Λεωφόρο. Μέσα σε λιγότερο από 48 ώρες ο Ισπανός θα είναι λοιπόν από την Ισπανία στη χώρα μας για το ντέρμπι, ενώ όλη η διαιτητική ομάδα θα αποτελείται από Ισπανούς ρέφερι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ