Αύριο… κληρώνει για Βέμερ στον Παναθηναϊκό

Αύριο… κληρώνει για Βέμερ στον Παναθηναϊκό

Αν δεν γίνει δεκτό το αίτημά τους, οι πράσινοι ελπίζουν έστω σε αναστολή της ποινής μήπως βρεθεί λύση… Σε διαφορετική περίπτωση, θα πρέπει αύριο κιόλας να δώσουν 450.000 ευρώ στον Γερμανό δεξιό μπακ για να γλιτώσουν το νέο -3.

Το θρίλερ με τον Γενς Βέμερ θα ξεκαθαρίσει την Παρασκευή. Οι πράσινοι λογικά θα γνωρίζουν έως το μεσημέρι, αν θα πρέπει να δώσουν μόνο τη ληξιπρόθεσμη οφειλή ή όλο το ποσό. Για να έχουν χρόνο αντίδρασης. Το τι θα πράξει, βέβαια, ο Αλαφούζος είναι άγνωστο.

Να θυμίσουμε ότι ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει ήδη την πρώτη ληξιπρόθεσμη δόση 50.000 ευρώ και απομένει ένα χρέος ακόμα 450.000 ευρώ. Αν γίνει δεκτό το αίτημα του τριφυλλιού να πληρώσει μόνο τα ληξιπρόθεσμα χρέη, δηλαδή και τη δεύτερη δόση των 50.000 ευρώ, τότε θα το κάνει και θα πάρει πίσω και τους βαθμούς που αφαιρέθηκαν πριν την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο. Κι εννοείται ότι θα έχει ελπίδες πλέον για την πέμπτη θέση. Αρκεί να κάνει δύο νίκες στα ματς με ΠΑΟΚ, Ξάνθη.

Σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός χάσει την υπόθεση, τότε θα πρέπει να καταβάλει 450.000 ευρώ κι όπως αναφέραμε όλα είναι στο χέρι του μεγαλομετόχου του. Αν δεν πληρώσει σήμερα, οπωσδήποτε θα πρέπει να το κάνει μέχρι τη Δευτέρα 7 Μαϊου. Διότι θα ενεργοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα και τρίτη αφαίρεση βαθμών κι αν δεν εξοφληθεί ο Βέμερ, ο Παναθηναϊκός υποβιβάζεται. Μοιάζει απίθανο, πάντως, όπως λένε στη διοίκηση να μην πληρώσει ο Αναφούζος. Απλώς είναι προφανές ότι προσπαθεί να κερδίσει χρόνο.

Στην ΠΑΕ ακόμα κι αν δεν γίνει δεκτό το αίτημά τους ελπίζουν σε αναστολή της ποινής. Να κερδίσουν λίγο ακόμα χρόνο, να μην έχουν την θηλιά μίας ακόμα αφαίρεσης, προκειμένου στο διάστημα που θα δώσει το διαιτητικό δικαστήριο να βρεθεί επιτέλους λύση με τον παίκτη και τον δικηγόρο του. Ή να πληρώσει το χρέος ο επόμενος…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ