ΠΑΟΚ: Ανυπομονούν για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (vid)

ΠΑΟΚ: Ανυπομονούν για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (vid)

Οι «ασπρόμαυροι» συνεχίζουν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της Κυριακής (29/04) με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Μπορεί ο Τζάλμα Κάμπος να τέθηκε νοκ άουτ από την αναμέτρηση της Κυριακής (29/4), όμως οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές εμφανίζονται έτοιμοι για ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ συνεχίζουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό, δουλεύοντας πάνω σε θέμα τακτικής σε άμυνα και επίθεση.

Άπαντες στο στρατόπεδο του Δικεφάλου μετρούν αντίστροφα για το παιχνίδι της Λεωφόρου κόντρα στον Παναθηναϊκό. Στη σημερινή προπόνηση όπως ενημερωθήκατε και νωρίτερα από το «to10.gr», σ’ αυτήν δεν συμμετέχει ο Τζάλμα Κάμπος, αφού η μαγνητική τομογραφία επιβεβαίωση πως έχει ένα πρόβλημα στους προσαγωγούς. Έτσι, το ιατρικό τιμ σε συνεννόηση με τον Ράζβαν Λουτσέσκου αποφάσισε πως δεν πρέπει να ρισκάρουν ώστε να είναι έτοιμος την τελευταία αγωνιστική.Αντίθετα, ο Μάρκο Μιχόγεβιτς έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και είναι στη διάθεση του προπονητή του.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο από την προπόνηση της Πέμπτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ