Σενάριο για Ολυμπιακό και Τούρκο επιθετικό (vids)

Σενάριο για Ολυμπιακό και Τούρκο επιθετικό (vids)

Ποιος είναι ο Εφεκάν Μπαρλίκ – Τι αναφέρουν στην Ιταλία για τον 20χρονο επιθετικό και τον Ολυμπιακό.

Το καλοκαίρι πλησιάζει και τα μεταγραφικά σενάρια παίρνουν… φωτιά, με τους Ιταλούς να μπλέκουν τον Ολυμπιακό με τον 20χρονο (13/1/2003) Τούρκο επιθετικό, Εφεκάν Μπαρλίκ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα Μέσα στη γειτονική χώρα, ο Ολυμπιακός είναι μια από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον νεαρό σέντερ φορ, την περίπτωση του οποίου έχουν ξεχωρίσει επίσης οι Γιουβέντους, Γαλατάσαραϊ και Φενερμπαχτσέ.

Διαβάστε επίσης: Ανατροπή από τις στοιχηματικές – Αυτό είναι το μεγάλο φαβορί για να πάρει τη Euroleague

Ο Εφεκάν Μπαρλίκ, τον οποίο πολλοί στην Τουρκία παρομοιάζουν με τον Έρλινγκ Χάαλαντ λόγω της σωματοδομής του (1.93 μ.), αγωνίζεται στην 3η κατηγορία του ποδοσφαίρου της γειτονικής χώρας τα χρώματα της Ουσάκ και σε 10 αναμετρήσεις έχει σκοράρει 6 γκολ.

Ο Μπαρλίκ κανονικά ανήκει στην Μπασακσεχίρ, αλλά έχει παραχωρηθεί ως δανεικός στην Ουσάκ για να βρει τα πατήματά του μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε πριν από δύο χρόνια. Συνολικά στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε 64 ματς, έχοντας 16 γκολ και 2 ασίστ.

Το συμβόλαιο που έχει με την Μπασακσεχίρ είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2024, σύμφωνα με το «transfermarkt», με τους Ιταλούς να μπλέκουν στο κόλπο για την απόκτησή του τις δύο μεγάλες ομάδες της Τουρκίας, αλλά και τον Ολυμπιακό με την Γιουβέντους.

Δείτε τον εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ