Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού ο Πεδρόσα

Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού ο Πεδρόσα

Ο Αντρέ Πεδρόσα είναι ένας από τους παίκτες που εξετάζει ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς για την ενίσχυση της μεσοαμυντικής γραμμής των ερυθρόλευκων.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ήδη βάλει μπροστά τα μεταγραφικά ζητήματα του Ολυμπιακού ενόψει της νέας σεζόν και φέρεται να έχει στα υπόψιν του τον 21χρονο αμυντικό μέσο της Σετούμπαλ, Αντρέ Πεντρόσα.

Ο 21χρονος αμυντικός μέσος, ο οποίος έχει χρησιμοποιηθεί και στο κέντρο της άμυνας, ανήκει στην πορτογαλική ομάδα και ο νέος προπονητής των ερυθρόλευκων τον είχε παρακολουθήσει στην ήττα της Σετούμπαλ από την Πόρτο.

Ο Πεδρόσα δεν αγωνίζεται ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό στην πορτογαλική ομάδα, καθώς αρνήθηκε να υπογράψει νέο συμβόλαιό. Αυτό έχει αναγκάσει τους ανθρώπους της Σετούμπαλ να περιθωριοποιήσουν τον 21χρονο ποδοσφαιριστή του οποίου το συμβόλαιο λήγει το 2020.

Αξίζει να σημειωθεί πως φέτος μετρά 23 συμμετοχές, 15 ως βασικός και 8 ως αλλαγή, ενώ δημοσιεύματα από τη Πορτογαλία αναφέρουν πως ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν δείξει οι Μπενφίκα, Μπράγκα και Σπόρτινγκ Λισαβώνας. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει πολύ καλή άποψη για τον Πεδρόσα και θα ήθελε να τον πάρει στον Ολυμπιακό, ενώ η κατάσταση που επικρατεί με την μη ανανέωση του συμβολαίου του κάνει την περίπτωσή του πιο προσιτή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ