«Μάχη Ολυμπιακού και ΑΕΚ για Ερνάνι»

«Μάχη Ολυμπιακού και ΑΕΚ για Ερνάνι»

Ελληνικός εμφύλιος προέκυψε για τον Ερνάνι σύμφωνα με δημοσίευμα από την Πορτογαλία, με τον Ολυμπιακο και την ΑΕΚ να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με την O’ Jogo, η ΑΕΚ κι ο Ολυμπιακός θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον 26χρονο Πορτογάλο εξτρέμ της Πόρτο, Ερνάνι. Ο εξτρέμ των δράκων φόρεσε και παλαιότερα την ερυθρόλευκη φανέλα, χωρίς να εντυπωσιάσει. Αλλά, η άφιξη του Πέδρο Μαρτίνς στην τεχνική ηγεσία των Πειραιωτών αλλάζει τα δεδομένα. Όσον αφορά το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, η Ένωση ενδιαφέρθηκε και τον χειμώνα για τον Πορτογάλο, όμως δεν κατάφερε να τον κάνει δικό της, διότι η Πόρτο δεν τον παραχωρούσε.

Η πορτογαλική εφημερίδα O Jogo αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο Πέδρο Μαρτίνς προσπαθεί να εξασφαλίσει την υπογραφή του επιθετικού της Πόρτο, αλλά έχει τον ανταγωνισμό της αντιπάλου και νέας πρωταθλήτριας Ελλάδας».

«Με λίγο χρόνο συμμετοχής στην Πόρτο, έχει συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου 2019. Ο Ερνάνι είναι μέρος των σχεδίων του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ για την επόμενη σεζόν. Ο 26χρονος αποτελεί στόχο για τους ελληνικούς συλλόγους, έχοντας ήδη εκπροσωπήσει με επιτυχία την ομάδα του Πειραιά, όταν δόθηκε δανεικός από τους δράκους την σεζόν 2015/16, παίζοντας 26 παιχνίδια και σημειώνοντας οκτώ γκολ, αφήνοντας μια εξαιρετική εικόνα.

Ο Ερνάνι είχε προπονητή τον Πέδρο Μαρτίνς στην Γκιμαράες και τώρα ο Ολυμπιακός, έπειτα από πρόταση του προπονητή του, θέλει να αποκτήσει τον επιθετικό με οριστική αγορά. Η ΑΕΚ ήδη μετράει στο ρόστερ της τους Πορτογάλους Ελντερ Λόπες και Αντρε Σιμόες. Έχει δείξει για τον Ερνάνι ενδιαφέρον από τον Ιανουάριο. Ωστόσο, τότε ο Σέρτζιο Κονσεισάο δεν επέτρεψε την αποχώρησή του», σημειώνει η O’Jogo.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ