Η UEFA ερευνά το συμβάν με τους Πολωνούς διαιτητές του ΑΕΚ-Άρης

Η UEFA ερευνά το συμβάν με τους Πολωνούς διαιτητές του ΑΕΚ-Άρης

Η UEFA έχει ήδη κινήσει διαδικασία πειθαρχικής έρευνας σχετικά με την αντικατάσταση των Πολωνών διαιτητών που είχαν οριστεί στο ΑΕΚ-Άρης από τον Στιβ Μπένετ. Έρευνα και για τον ρόλο του Διαμαντόπουλου!

Ο Σταύρος Μάνταλος σε δηλώσεις του το βράδυ της Δευτέρας έδωσε στεγνά τον Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο, σχετικά με την υπόθεση των Πολωνών διαιτητών, ενώ εξέθεσε την ΕΠΟ, την ΚΕΔ και τον Στιβ Μπένετ.

Το «σκάνδαλο» με τους Πολωνούς ρέφερι και την αντικατάσταση τους, αλλά και το γεγονός πως η ομοσπονδία γνώριζε τα πάντα από το Σάββατο το βράδυ θα ερευνήσει άμεσα και η UEFA, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη κινήσει την διαδικασία πειθαρχικής έρευνας για την ξαφνική και αδικαιολόγητη αντικατάσταση τους από το ΑΕΚ-Άρης.

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία, μάλιστα, για την έρευνα της είναι πολύ πιθανό να ζητήσει και το οπτικοακουστικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», προκειμένου να διαπιστωθεί αν όντως υπήρξε στον χώρο των αποσκευών επεισόδιο ανάμεσα στους Πολωνούς διαιτητές και ανθρώπους που ταξίδεψαν μαζί τους.

Παράλληλα, η UEFA είναι ενήμερη για τα πάντα, ενώ οι άνθρωποι της ευρωπαϊκής ομοσπονδία θέλουν να ερευνήσουν και τον ρόλο του διαιτητή Διαμαντόπουλου που είχε πάει να τους παραλάβει, σε μια υπόθεση με «σκιές», που η ΕΠΟ προσπαθεί να καλύψει.

Από την έρευνα της UEFA και τα στοιχεία που θα ανακαλύψει, θα κριθεί και αν θα προκύψουν κυρώσεις για την ΕΠΟ και τους αστείους χειρισμούς της στην υπόθεση, αλλά και για τον Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο, που ήταν αυτός που τους παρέλαβε από το αεροδρόμιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ