Συνελήφθη τερματοφύλακας επαρχιακής ομάδας της Super League για ασέλγεια και κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη τερματοφύλακας επαρχιακής ομάδας της Super League για ασέλγεια και κατοχή ναρκωτικών

Ισραηλινός ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται ως τερματοφύλακας σε επαρχιακή ομάδα της Super League συνελήφθη ύστερα από καταγγελία για ασέλγεια σε βάρος κοπέλας καθώς και για κατοχή ναρκωτικών.

Η αστυνομία σήμερα, προχώρησε στη σύλληψη Ισαρηλινού ποδοσφαιριστή -τερματοφύλακα συγκεκριμένα- επαρχιακής ομάδας της Super League στο Κολωνάκι, για ασέλγεια σε βάρος κοπέλας ενώ πάνω του έφερε και μικροποσότητα ναρκωτικών. Όπως αναφέρει η ΕΡΤ συγκεκριμένα, ο αθλητής κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος κοπέλας καθώς και για κατοχή ναρκωτικής ουσίας.

Διαβάστε επίσης: «Έκανε λάθος ο Ράντονιτς που πήγε στον Παναθηναϊκό»

Ειδικότερα και σύμφωνα με την αστυνομική ενημέρωση, οι Αρχές ειδοποιήθηκαν τα ξημερώματα της Μ. Τρίτης (11/4), γύρω στις 5 για ένα επεισόδιο στο Κολωνάκι στην πλατεία της Φιλικής Εταιρείας. Όταν έφτασαν στο σημείο, προχώρησαν σε 6 προσαγωγές, εκ των οποίων 4 Βέλγοι, ο Ισραηλινός ποδοσφαιριστής κι ένας Έλληνας.

Σε βάρος του Ισραηλινού σχηματίστηκε δικογραφία κατ’ έκκληση μιας Βελγίδας, για ασελγείς πράξεις σε βάρος της που φέρονται να έλαβαν χώρα εντός νυχτερινού κέντρου. Στην κατοχή του εντοπίστηκε και ναρκωτική ουσία. Το περιστατικό διερευνάται από το Τ.Α. Συντάγματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ