Κρέσπο : «Τελικά όλα κρίθηκαν εκτός γηπέδων»

Κρέσπο : «Τελικά όλα κρίθηκαν εκτός γηπέδων»

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο μίλησε για τη μάχη του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, για όσα έχουν πληγώσει εξωαγωνιστικά τον Δικέφαλο αλλά και για τον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο μίλησε στην κάμερα της Nova ενόψει της μάχης του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για την 29η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ίδιος και την απόφαση απόρριψης της έφεσης του ΠΑΟΚ που βγήκε μέσα στην εβδομάδα είπε: «Αγωνιστικά αισθανόμαστε καλά. Θέλουμε να είμαστε δυνατοί, κερδίζουμε στο γήπεδο και διατηρούμε την συγκέντρωσή μας για να κλείσουμε την σεζόν με νίκες σε κάθε παιχνίδι, αφήνοντας έξω τα όσα δεν γίνονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Θέλουμε να δώσουμε τα πάντα για τον ΠΑΟΚ και τους φιλάθλους του».

Για το πως ελέγχονται τα συναισθήματα με όλα όσα έχουν γίνει τόνισε: «Είναι πολύ δύσκολο. Δουλέψαμε όλη την χρονιά σκληρά με έναν συγκεκριμένο στόχο και μέσα σε δύο εβδομάδες όλα τελείωσαν, για θέματα που δεν έχουν να κάνουν με το ποδόσφαιρο. Όλα έγιναν εκτός αγωνιστικού χώρου. Δουλεύουμε καλά και θέλουμε να συνεχίσουμε συγκεντρωμένα μέχρι το φινάλε».

Για τα συναισθήματα που διακατέχουν τον ίδιο: «Ήρθα στον ΠΑΟΚ για να γράψω ιστορία μαζί του. Δεν είναι εύκολη η διαχείριση αυτού που έγινε. Είναι καταστάσεις περίεργες. Ήταν μία δύσκολη χρονιά και όλα κρίθηκαν εκτός γηπέδου. Αυτό μου δίνει κίνητρο να έρχομαι εδώ και να δίνω το 100% κάθε μέρα. Πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια που απομένουν. Στο τέλος της χρονιάς θα πρέπει να δώσουμε χαρά στον κόσμο της ομάδας μας».

Για το παιχνίδι κόντρα στην Ξάνθη και την ανατροπή που έκανε ο ΠΑΟΚ είπε: «Από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και μετά έγιναν πολλά. Πολλοί λένε ότι όλο αυτό μας έκανε δυνατούς, αλλά είναι δύσκολο να διατηρείς το μυαλό σου καθαρό και να συνεχίσεις να βγάζεις χαρακτήρα. Μας πίεσε το γεγονός ότι ενώ ήμαστε μπροστά, λόγω δικαστικών αποφάσεων, βρεθήκαμε να κυνηγάμε την κορυφή. Είναι λογικό να μην μπαίνεις καλά σε ένα παιχνίδι, όταν ειδικά δεν έχεις την στήριξη του κόσμου. Παρόλα αυτά η ομάδα το ξεπέρασε και τελικά πήρε την νίκη και έτσι πρέπει να συνεχίσει μέχρι το τέλος».

Για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ: «Είναι ένας τελικός. Θα βάλουμε τα δυνατά μας για να κερδίσουμε μία καλή και δύσκολη ομάδα. Είναι ένας τίτλος και έχει την δική του σημασία για την ιστορία της ομάδας. Παίζουμε στο γήπεδό τους, που είναι ένα μειονέκτημα, αλλά θα τα καταφέρουμε. Θέλουμε να μπούμε στο γήπεδο και να πάρουμε το Κύπελλο για να κρατήσουμε κάτι από την φετινή σεζόν. Θέλουμε τις δύο νίκες για την Super League και μετά θα δούμε τον τελικό».

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Βρίσκονται σε περίεργη κατάσταση, αλλά στα τελευταία παιχνίδια έχουν βελτιωθεί πολύ και είναι μία συμπαγής ομάδα. Παρόλα αυτά δεν φοβάμαι κάτι. Πιστεύω ότι θα μπούμε στο γήπεδο και θα πάρουμε αυτό που θέλουμε. Πρέπει να βγάλουμε στο χορτάρι τον πραγματικό μας εαυτό και να κατακτήσουμε τους τρεις πόντους».

Για τον χαρακτήρα του ντέρμπι και που περιμένει να κριθεί: «Όλα παίζουν ρόλο. Έχουμε μία πολύ καλή ομάδα τεχνικά. Πρέπει να τα συνδυάσουμε αυτά με σωστή νοοτροπία και να κάνουμε τη διαφορά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ