Μπιέλ… από τα αποδυτήρια (vids)

Μπιέλ… από τα αποδυτήρια (vids)

O Ολυμπιακός ψάχνει ένα γρήγορο γκολ κόντρα στην ΑΕΚ για να μπει στο «κόλπο» της πρόκρισης ξανά και ο Πεπ Μπιέλ είναι ο ιδανικός για να το καταφέρει. Τι λένε οι αριθμοί...

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη στη ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος (19:30) και ψάχνει μια σπουδαία ανατροπή στο Φάληρο για να βρεθεί εκείνος στον τελικό.

Το γήπεδο θα είναι κατάμεστο από τον κόσμο της ομάδας, με την ομάδα του Ζοσέ Ανιγκό να ψάχνει αρχικά ένα δυνατό ξεκίνημα και ένα γρήγορο γκολ που θα βάλει πίεση στην Ένωση, αλλά και θα δώσει έξτρα ώθηση στον Ολυμπιακό.

Η στατιστική και οι αριθμοί λένε ότι το «κλειδί» για τους ερυθρόλευκους για ένα καλό ξεκίνημα είναι ο Πεπ Μπιέλ, ο οποίος είναι ο παίκτης που έχει σκοράρει τα περισσότερα τέρματα του Ολυμπιακού στο πρώτο δεκάλεπτο.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έχει 4 τέρματα τη φετινή σεζόν πριν από το 10′ και ο Ανιγκό θα τον ξεκινήσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, έχοντας και το συγκεκριμένο κομμάτι στο πίσω μέρος του μυαλού του.

Ο Μπιέλ έχει καταφέρει να ανοίξει το σκορ στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης, όπου τελικά ο Ολυμπιακός επικράτησε με 5-0, έχει σκοράρει στο 7ο λεπτό στο ματς με τον Βόλο.

Από εκεί και πέρα, ο Μπιέλ είχε κάνει το 1-0 και κόντρα στον Λεβαδειακό στο 6-0, όταν σκόραρε στο 2ο λεπτό, ενώ και με τον Ατρόμητο είχε σκοράρει στο 7ο λεπτό στη νίκη με 4-1 στο Φάληρο

Ολυμπιακός – Ατρόμητος 4-1

Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης 5-0

Βόλος Ολυμπιακός 0-4

Ολυμπιακός – Λεβαδειακός 6-0

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ