Βιεϊρίνια : «Θα ήθελα να πάρω κάτι άλλο αντί αυτών των βραβείων αλλά…»

Βιεϊρίνια : «Θα ήθελα να πάρω κάτι άλλο αντί αυτών των βραβείων αλλά…»

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια παρέλαβε δύο βραβεία σε ψηφοφορίες του κόσμου του ΠΑΟΚ για τον Μάρτιο: του MVP της ομάδας και για το «Play of the Month».

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια κέρδισε δύο βραβεία σε ψηφοφορίες του κόσμου του ΠΑΟΚ: του MVP και του «Play of the Month» του Μαρτίου.

Ο Πορτογάλος αρχηγός του Δικέφαλου σε δηλώσεις του επισήμανε τα εξής: «Ήθελα να πάρω κάτι άλλο (σ.σ.: το πρωτάθλημα) αλλά αυτό είναι δουλειά άλλων ανθρώπων… Είμαι χαρούμενος που πάμε καλά ως ομάδα, όχι ως Βιεϊρίνια κι έτσι θέλω να πάμε ως το τέλος».

Για τους στόχους του Δικέφαλου: «Το happy end για μας θα είναι να κερδίσουμε όλους τους αγώνες που μένουν».

Για τον τελικό κυπέλλου με την ΑΕΚ: «Στο τέλος θα δούμε αν θα είμαστε ευχαριστημένοι ή όχι. Έχει περάσει αρκετός καιρός από όσα έγιναν στην Τούμπα και πριν τον τελικό πρέπει να δούμε τα παιχνίδια που προηγούνται».

Για το πως νιώθει ο ίδιος με όσα γίνονται: «Προσπαθώ να είμαι πάντα καλά παρά τα όσα γίνονται. Στο τέλος θα μιλήσουμε. Όλοι ξέρουν τι γίνεται. Σκεφτόμαστε τώρα τον Παναθηναϊκό, έναν δύσκολο αντίπαλο. Θέλουμε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα με τον καλύτερο τρόπο».

Για το δικό του μήνυμα προς το κόσμο: «Δεν χρειάζεται να στείλω μήνυμα στον κόσμο. Όλοι οι παίκτες θέλουμε να δείξουμε την ποιότητα που έχουμε στις αγώνες που απομένουν. Έχουμε δύο εβδομάδες ως τον τελικό, το μυαλό των οπαδών είναι εκεί, αλλά εμείς έχουμε ακόμα δύο αγώνες μέχρι τότε. Πρέπει να έχουμε το μυαλό μας σε αυτά τα ματς πρώτα!»

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ που διακόπηκε στην Τούμπα στις 11 Μαρτίου: «Το ματς με την ΑΕΚ τελείωσε με μια νίκη που μας την πήρε. Δεν θέλω να σκέφτομαι αυτά που πέρασαν, είναι πολύ σημαντικό να σκεφτόμαστε το πρωτάθλημα».

Για την στήριξη του κόσμου: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο για όλη αυτή τη σεζόν. Τους νιώθαμε πάντα δίπλα μας και θέλουμε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα με τον καλύτερο τρόπο!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ