Βαρέλα : «Όλοι ξέρουμε ότι ήταν κανονικό το γκολ μου με την ΑΕΚ»

Βαρέλα : «Όλοι ξέρουμε ότι ήταν κανονικό το γκολ μου με την ΑΕΚ»

Ο Φερνάντο Βαρέλα παρέλαβε το βραβείο για το καλύτερο γκολ του ΠΑΟΚ τον Μάρτιο, το οποίο ήταν εκείνο που έβαλε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Φερνάντο Βαρέλα σημείωσε στις 11 Μάρτιου το πιο πολυσυζητημένο γκολ των τελευταίων ετών στην Ελλάδα: εκείνο στο 90’ του ντέρμπι με την ΑΕΚ, το οποίο τελικά διακόπηκε!

Παρά τα όσα ακολούθησαν στα δικαστήρια, το γεγονός είναι πως ήταν ένα πεντακάθαρο και υπέροχο γκολ, το οποίο κέρδισε τον διαγωνισμό του «Regency Casino Best Goal» για τον Μάρτιο από τον κόσμο του ΠΑΟΚ.

Ο Βαρέλα στις δηλώσεις του στη βράβευσή του για εκείνο το το γκολ απέναντι στην ΑΕΚ είπε: «Τα συναισθήματα δεν είναι όμορφα τώρα, θα ήθελα να είμαι εδώ για να πάρω το βραβείο σαν νικητής του αγώνα. Είναι ένα γκολ που όλοι ξέρουν ότι ήταν κανονικό, αλλά το δικαστήριο αποφάσισε διαφορετικά για μας. Σέβομαι τον κόσμο του ΠΑΟΚ πάρα πολύ που με ψήφισε και γι’ αυτό ήρθα να πάρω αυτό το βραβείο».

Για το αν έχουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ έξτρα κίνητρο στο τελικό με την ΑΕΚ εξαιτίας όσων έγιναν τον τελευταίο καιρό: «Σίγουρα έχουμε μεγάλο κίνητρο για να κερδίσουμε τον τελικό, είναι ένας τίτλος, πρέπει να σκεφτούμε όμως τώρα τα δυο παιχνίδια που μένουν για το πρωτάθλημα, πιο πριν. Παίζουμε τώρα με τον Παναθηναϊκό που θα είναι μια δύσκολη αναμέτρηση».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει ο ίδιος στον κόσμο: «Αυτό που σκέφτομαι είναι η απόφαση που βγήκε για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Δεν είναι κάτι όμως που μπορεί να αλλάξει. Η ζωή συνεχίζεται, δεν είναι καλό να μένεις στο παρελθόν, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να επικεντρωθούμε στα ματς που έρχονται. Θέλω να πω στον κόσμο να είναι δίπλα μας, ώστε να κερδίσουμε τα παιχνίδια που απομένουν».

Για το γκολ του Κουλιμπαλί της Νάπολι κόντρα στην Γιουβέντους, το οποίο ήταν σαν το δικό του με την ΑΕΚ και αν το ζήλεψε είπε: «Ναι, αν το είχε πετύχει στην Ελλάδα μάλλον δεν θα είχε μετρήσει! Στο εξωτερικό θεωρούν ότι το σημαντικό είναι το ποδόσφαιρο, εκεί ξέρουν ότι αυτή είναι η πραγματική χαρά και γι’ αυτό βλέπουμε τέτοια ωραία τέρματα».

Για το συμβόλαιό του και την επόμενη μέρα στον ΠΑΟΚ: «Αυτήν τη στιγμή είναι κάτι που ούτε εγώ, ούτε η ομάδα μας απασχολεί. Αυτό που μετράει είναι τα επόμενα παιχνίδια τα οποία έχουμε μπροστά μας να τα κερδίσουμε και από την απόδοση μου θα αποφασίσει και ο σύλλογος τι θα γίνει με το συμβόλαιο μου. Θέλω να αφιερώσω αυτό το βραβείο στην οικογένεια του Σαββίδη που μας υποστηρίζει όλους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ