ΑΕΚ : Παίρνουν ευκαιρία και περνούν από μικροσκόπιο

ΑΕΚ : Παίρνουν ευκαιρία και περνούν από μικροσκόπιο

Οι παίκτες που θα αξιολογηθούν από τον Χιμένεθ στις δύο τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Η ΑΕΚ έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά τον τίτλο και ως εκ τούτου τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν με Κέρκυρα και Απόλλωνα, είναι διαδικαστικού χαρακτήρα. Με την Ένωση να παρατάσσεται με αρκετές αλλαγές σε αυτά τα δύο ματς, προκειμένου, όπως είπε στους παίκτες του ο Μανόλο Χιμένεθ, να πάρουν χρόνο συμμετοχής και εκείνοι που μέχρι τώρα είχαν αγωνιστεί από ελάχιστα έως καθόλου.

Ωστόσο, για κάποιους αυτά τα δύο παιχνίδια θα αποτελέσουν και μια ευκαιρία να δείξουν πράγματα και να πείσουν τον ισπανό τεχνικό ενόψει της νέας σεζόν. Μιας και εντός του κιτρινόμαυρου ρόστερ υπάρχουν περιπτώσεις που τελούν υπό κρίση και το μέλλον τους στην ομάδα και της νέας σεζόν, μόνο σίγουρο δεν μοιάζει.

Τζανετόπουλος

Ο Άνταμ Τζανετόπουλος είναι από τους ελάχιστους παίκτες του ρόστερ που ακόμα δεν έχουν καταγράψει συμμετοχή στο πρωτάθλημα. Ο νεαρός αμυντικός έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής μονάχα στο κύπελλο και στην Ευρώπη και περιμένει την πρώτη του συμμετοχή. Προκειμένου να δείξει κάτι διαφορετικό και να πείσει τον Χιμένεθ πως αξίζει μια θέση στο ρόστερ της νέας σεζόν. Αφού με τα τωρινά δεδομένα το πιθανότερο είναι πως θα παραχωρηθεί δανεικός, σε μια ομάδα που θα του εξασφαλίσει χρόνο συμμετοχής και θα τον βοηθήσει να εξελιχθεί.
Εκτός αν ο «Τζάνε» καταφέρει να… ανατρέψει την κατάσταση, παραμένοντας στην ΑΕΚ ως μια επιπλέον λύση στα μετόπισθεν. Πίσω από τους Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Τσόσιτς και Λαμπρόπουλο.

Μοράν

 

Ο Ισπανός χαφ βρίσκεται μόνιμα εκτός αποστολής στα τελευταία παιχνίδια της ΑΕΚ όμως απέναντι στην Κέρκυρα, είναι πιθανό ακόμα και να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα. Προκειμένου να δώσει ανάσες στον Αντρέ Σιμόες και παράλληλα να δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο. Καθώς η μέχρι τώρα πορεία του στην Ένωση κρίνεται απογοητευτική.
Αυτή τη στιγμή ο Μοράν δεν δείχνει να… κινδυνεύει ενόψει της νέας σεζόν, έχοντας μην ξεχνάμε άλλα τρία χρόνια συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Όμως αν οι εμφανίσεις του συνεχίσουν στο ίδιο επίπεδο, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί και η πιθανότητα να δούμε τους δρόμους του με την Ένωση να χωρίζουν. Έξι μήνες μόλις μετά την μετακίνησή του στη χώρα μας.

Αϊντάρεβιτς

O Αστρίτ Αϊντάρεβιτς δεν έχει καταφέρει να εξελιχθεί σε βασικό γρανάζι της κιτρινόμαυρης μηχανής και η παραμονή του στην ΑΕΚ της σεζόν 2018-2019 μόνο εξασφαλισμένη δεν δείχνει. Ο έμπειρος χαφ έχει να ανταγωνιστεί τους Σιμόες, Κονέ, Γαλανόπουλο και Μοράν στη μεσαία γραμμή του Δικεφάλου, αποτυγχάνοντας μέχρι στιγμής να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Χιμένεθ. Που του έχει δώσει μονάχα κάποιες διάσπαρτες συμμετοχές.

Επί της ουσίας ο Αϊντάρεβιτς μπορεί να λογίζεται μονάχα ως μια «μπακ απ» επιλογή της ομάδας της νέας σεζόν. Ωστόσο, το ζητούμενο για την περίπτωση του διεθνούς αλβανού χαφ είναι αν ο Χιμένεθ τον εμπιστεύεται… έστω και γι’ αυτό ή θα στραφεί σε κάποια άλλη λύση, για την συμπλήρωση της μεσαίας γραμμής του Δικεφάλου της χρονιάς που έρχεται. Στην οποία ο πήχης θα είναι σίγουρα ανεβασμένος.

Γιαννούτσος

Η περίπτωση του Γιώργου Γιαννούτσου είναι κάπως διαφορετική από τις προαναφερθείσες, καθώς μιλάμε για έναν νεαρό ποδοσφαιριστή που καθιερώθηκε στην πρώτη ομάδα επί Χιμένεθ. Ο ισπανός τεχνικός δούλεψε μέσα στη σεζόν με τον Γιαννούτσο προκειμένου να τον μετατρέψει από αριστερό μπακ σε αριστερό στόπερ και στα ματς που έρχονται, ο νεαρός αμυντικός αναμένεται επίσης να πάρει τις ευκαιρίες του. Διεκδικώντας επί της ουσίας μέσω αυτών μια θέση στο γκρουπ που το καλοκαίρι θα αναχωρήσει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Άσχετα με το αν μετά θα διατηρηθεί στο ρόστερ ή όχι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ