ΑΕΚ : Στη Ριζούπολη με τον Απόλλωνα Σμύρνης

ΑΕΚ : Στη Ριζούπολη με τον Απόλλωνα Σμύρνης

Παρά το γεγονός ότι οι δυο ομάδες τα είχαν βρει ώστε το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής να διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ, η αστυνομία έβαλε φρένο και έτσι το παιχνίδι θα διεξαχθεί κανονικά στη Ριζούπολη.

Μπορεί η διοίκηση του Απόλλωνα να είχε όλη την καλή θέληση το παιχνίδι να αλλάξει έδρα ώστε η ΑΕΚ να πραγματοποιήσει τη φιέστα της, παρόλα αυτά, η αστυνομία έβαλε φρένο.

Έτσι λοιπόν το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής θα πραγματοποιηθεί κανονικά στη Ριζούπολη όπως είχε ορισθεί εξαρχής.

Η διοίκηση του Απόλλωνα εξέδωσε ανακοίνωση το μεσημέρι της Παρασκευής (27/4) με την οποία διασαφηνίζει όσα τους γνωστοποίησε ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας για την αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος ανάμεσα στην ομάδα μας και την ΑΕΚ.

Ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΑΕΚ μας ενημέρωσε ότι αν ο αγώνας διεξαχθεί στην Ριζούπολη, τότε η πλευρά της φιλοξενούμενης ομάδας θα κάνει ότι είναι δυνατό προκειμένου να μην βρεθούν στο γήπεδο φίλαθλοι της.

Συνεπώς για εμάς δεν υπάρχει και λόγος αλλαγής ημερομηνίας διεξαγωγής του αγώνα και ζητήσαμε να διεξαχθεί σύμφωνα με το αρχικό πρόγραμμα και να μην γίνει καμία απολύτως αλλαγή.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ