Τι λέει η «AS» για το μέλλον του Χάμες Ροντρίγκες

Τι λέει η «AS» για το μέλλον του Χάμες Ροντρίγκες

Οι Ισπανοί μιλούν για το μέλλον του Χάμες Ροντρίγκες, αλλά και για το έντονο ενδιαφέρον που υπάρχει από την Τουρκία για τον Κολομβιανό μεσοεπιθετικό.

Ο Χάμες Ροντρίγκες φαίνεται πως θα αποτελέσει παρελθόν στο τέλος της φετινής σεζόν από τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Ισπανία τις τελευταίες ώρες.

Ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός έμεινε εκτός αποστολής από την αναμέτρηση με την ΑΕΚ για τη ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας και στην Ιβηρική τονίζουν ότι το μέλλον του είναι μακριά από την Ελλάδα και τους ερυθρόλευκους.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «AS» σε σημερινό της δημοσίευμα, ο Χάμες δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό και ήδη ο ατζέντης του, Ζόρζε Μέντες, έχει αρχίσει τις προσπάθειες για να του βρει άλλη ομάδα.

Οι Ισπανοί υπογραμμίζουν ότι ο Χάμες θέλει να παραμείνει στην Ευρώπη και σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, την ώρα που υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από την Τουρκία. Συγκεκριμένα, η Μπεσίκτας έχει προσεγγίσει ήδη την πλευρά του παίκτη, ενώ και η Γαλατασαράι ενδιαφέρεται για την απόκτηση του, με τις δύο τούρκικες ομάδες να ετοιμάζουν επίσημη πρόταση στον Κολομβιανό.

Η απόφαση να μην συνεχίσει στο λιμάνι είναι ειλημμένη, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα και απλά θα μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Χάμες αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό τον Σεπτέμβριο ως ελεύθερος από την Αλ-Ραγιάν και έχει με τη φανέλα των «ερυθρόλευκων» πέντε γκολ και έξι ασίστ σε 24 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Δείτε το δημοσίευμα της «AS»:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ