Άρης: Ετοιμάζει Κουέστα για το ματς με Βόλο ο Τερζής

Ο προπονητής του Άρη αναμένεται να διατηρήσει στην ενδεκάδα τον Ισπανό τερματοφύλακα, στο κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι (23/4) με την ομάδα της Μαγνησίας, για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ.

Η επιστροφή του Χουλιάν Κουέστα, ήταν το σημείο αναφοράς για το βασικό σχήμα του Άρη, στο πρόσφατο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ. Η ομάδα του δεν κατάφερε να πάρει, εξαιτίας και των διαιτητικών λαθών, αποτέλεσμα, ο Ισπανός τερματοφύλακας, όμως, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση.

Ο Τόλης Τερζής, μάλιστα, αναμένεται να τον διατηρήσει στην ενδεκάδα και στο κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι (23/4) με τον Βόλο, για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ. Με την ομάδα της Μαγνησίας να είναι ο αντίπαλος του Άρη, σε ότι αφορά την εξασφάλιση της πέμπτης θέσης, που οδηγεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Διαβάστε επίσης: Τι λέει η «AS» για το μέλλον του Χάμες Ροντρίγκες

Ο προπονητής του Άρη είχε αποφασίσει, όπως ανέφερε ο ίδιος σε δηλώσεις του, να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής στην τελική φάση του πρωταθλήματος στους Κουέστα και Σιαμπάνη. Ο τελευταίος είχε αγωνιστεί για τέσσερα παιχνίδια στη σειρά, ενώ πλέον, φαίνεται ότι είναι η σειρά του Ισπανού. Ανάλογα με τα αποτελέσματα, θα πάρει και την απόφαση του ο Τερζής, για το πότε θα επιστρέψει στο βασικό σχήμα ο Σιαμπάνης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από