«Ο ΠΑΟΚ θέλει τον Ταϊβό Αβονίγι της Λίβερπουλ» (pics+vids)

«Ο ΠΑΟΚ θέλει τον Ταϊβό Αβονίγι της Λίβερπουλ» (pics+vids)

Σύμφωνα με το σάιτ «allnigeriasoccer» ο ΠΑΟΚ εξετάζει την περίπτωση του Νιγηριανού επιθετικού Ταϊβό Αβονιγί, ο οποίος ανήκει στη Λίβερπουλ και φέτος αγωνίστηκε στη Μουσκρόν.

Ο ΠΑΟΚ είναι σε επαφές με τη Λίβερπουλ για τον Ταϊβό Αβονίγι σύμφωνα με το σάιτ allnigeriasoccer.com. Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Δικέφαλος θέλει να εντάξει στο δυναμικό του τον Νιγηριανό επιθετικό ο οποίος φέτος εντυπωσιάζει ως δανεικός στη βελγική Μουσκρόν.

Ο Αβονιγί αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2015 από τη Λίβερπουλ, όταν ήταν 18 ετών, ωστόσο δεν έχει ακόμη αποκτήσει βίζα παραμονής στην Αγγλία και έτσι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο διαπραγματεύσεων με τη αγγλική ομάδα για την απόκτησή του για την επόμενη σεζόν.

Φέτος στο βελγικό πρωτάθλημα σε 31 αγώνες έχει πετύχει 10 γκολ ενώ έχει μοιράσει 7 ασίστ με τη φανέλα της Μουσκρόν, ωστόσο ο τραυματισμός στο μηρό στις αρχές Απριλίου του έχει στερήσει τη συμμετοχή στο υπόλοιπο των playoffs.

Πάντως από την πλευρά του ΠΑΟΚ δεν επιβεβαιώνουν κανένα μεταγραφικό σενάριο, έχοντας τονίσει ότι ο μεταγραφικός φάκελος θα ανοίξει μετά και τον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, όταν ολοκληρωθούν οι φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις.

https://www.youtube.com/watch?v=8pHJcWdlInU

https://www.youtube.com/watch?v=6gCP1areNjY

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ