Πρόεδρος Λας Πάλμας : «Θα επιστρέψουν Λιβάγια και Αραούχο και βλέπουμε»

Πρόεδρος Λας Πάλμας : «Θα επιστρέψουν Λιβάγια και Αραούχο και βλέπουμε»

Ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Ανχελ Ραμίρεθ, παρέθεσε συνέντευξη Τύπου μετά τον υποβιβασμό της ομάδας και αναφέρθηκε στο μέλλον των Αραούχο και Λιβάγια, τονίζοντας ότι έχει ήδη απορρίψει μια πρόταση για τον Αργεντινό.

Συνέντευξη Τύπου για όλα τα θέματα της Λας Πάλμας μετά τον υποβιβασμό της παραχώρησε την Παρασκευή ο πρόεδρος της ομάδας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ.

O Ισπανός παράγοντας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου αναφέρθηκε και στους παίκτες που ανήκουν στην ομάδα των Κανάριων Νήσων και έχουν δοθεί δανεικοί σε άλλες ομάδες, με τους Μάρκο Λιβάγια και Σέρχιο Αραούχο να είναι δύο εξ αυτών.

Ο πρόεδρος της Λας Πάλμας μιλώντας για τους δανεικούς υπογράμμισε: «Τόσο ο Σέρχιο με τον Μάρκο, όσο κι ο Λέμος με τον Ρεμί έχουν δοθεί δανεικοί, αλλά έχουν συμβόλαιο με την Λας Πάλμας. Θα επιστρέψουν και θα συνεχίσουν στον σύλλογο», δήλωσε αρχικά ο Ραμίρεθ, που έπειτα άνοιξε την πόρτα της πώλησης για όλους τους παίκτες!

«Αν προκύψει κάποια ικανοποιητική πρόταση για τους συγκεκριμένους παίκτες, τότε μπορεί και να τους πουλήσουμε. Όλοι θα επιστρέψουν όπως σας είπα, αλλά επαναλαμβάνω αν έρθει μία καλή προσφορά και αποφασίσουμε ότι πρέπει να πουλήσουμε, θα πουλήσουμε. Χθες, απέρριψα μία προσφορά για τον Αραούχο (σ.σ δεν ανέφερε την ομάδα που την έκανε)».

Αξίζει, πάντως, να υπενθυμίσουμε πως για να επιστρέψει ο Λιβάγια στην Λας Πάλμας θα πρέπει η ΑΕΚ να μην ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς ύψους 1.8 εκατ. ευρώ που έχει συμφωνήσει και εκπνέει τον Ιούνιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ