Ο Ολυμπιακός δηλώνει «παρών» στον «κοινό στόχο» του Μάτα!

Ο Ολυμπιακός δηλώνει «παρών» στον «κοινό στόχο» του Μάτα!

Οι «ερυθρόλευκοι» πιστοί στις αρχές τους, εξέφρασαν την επιθυμία τους να στηρίξουν έμπρακτα την πρωτοβουλία του Ισπανού μεσοεπιθετικού, προκειμένου το 1% των 30 εκατ. ευρώ που παράγονται ετησίως από το ποδόσφαιρο να δίνεται για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει έμπρακτα όλα αυτά τα χρόνια ότι βρίσκεται δίπλα στους συνανθρώπους μας και συμμετέχει ενεργά σε φιλανθρωπικές δράσεις.

Το έδειξε με τη στήριξή του στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας, τη βοήθειά του στους πρόσφυγες, τις φιλανθρωπικές δράσεις στις οποίες συμμετέχει, αλλά και με την Αρχή των Αθηνών, την οποία συνυπογράφουν όλο και περισσότεροι σύλλογοι.

Οι «ερυθρόλευκοι» προσπαθούν συνεχώς να προσφέρουν, με τις δράσεις τους να μνημονεύεται σε όλη την Ευρώπη. Τελευταίο εγχείρημα το οποίο θέλουν να στηρίξουν έμπρακτα είναι αυτό που ξεκίνησε πρόσφατα ο Χουάν Μάτα. Ο Ισπανός μεσοπιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ξεκινήσει μια εκστρατεία, η οποία έχει την ονομασία «Κοινός στόχος», προκειμένου το 1% των 30 εκατ. ευρώ που παράγονται από το ποδόσφαιρο ετησίως να δίνεται για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Την πρωτοβουλία του διεθνούς εξτρέμ σιγά – σιγά υπογράφουν και αρκετοί συμπατριώτες του, με τον Αλμπέρτο Μποτία να έχει εκφράσει ανοιχτά το ενδιαφέρον του να συνδράμει και αυτός από την πλευρά του. O Ιβηρας σέντερ μπακ των Πειραιωτών τηλεφώνησε στον κεντρικό αμυντικό της Εϊμπάρ, Νταβίντ Λομπάν, που συμμετέχει ενεργά στην πρωτοβουλία του Μάτα και του ζήτησε να βοηθήσει τόσο ο ίδιος όσο και ο Ολυμπιακός ως σύλλογος.

«Πριν από λίγο καιρό ο Αλμπέρτο Μποτία μου τηλεφώνησε επειδή ο Ολυμπιακός, στον οποίο αγωνίζεται, ήθελε να έρθει σε επαφή και να βοηθήσει στον κοινό μας στόχο. Υπάρχουν πολλοί σύλλογοι που ενδιαφέρονται να συνδράμουν», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο Ολυμπιακός για μια ακόμα φορά πρωτοπόρος σε φιλανθρωπικές δράσεις, δηλώνει «παρών» στην πρωτοβουλία του Μάτα και δείχνει για μια ακόμα φορά ότι είναι κάτι παραπάνω από ένας απλός σύλλογος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ