Παναιτωλικός: Ενοχλήσεις ο Κλέσιο, πρόβλημα και με Γιαννιώτη

Παναιτωλικός: Ενοχλήσεις ο Κλέσιο, πρόβλημα και με Γιαννιώτη

Οι δύο παίκτες δεν προπονήθηκαν την Παρασκευή και είναι αμφίβολοι για το ματς της Κυριακής με τον Ολυμπιακό – Ατομικό οι Ιταμπέλ και Ροντρίγκες.

Με προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναιτωλικού για τον αγώνα της Κυριακής (29/04) με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 29η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Οι Γιαννιώτης και Κλέσιο δεν προπονήθηκαν την Παρασκευή, με τον επιθετικό από την Μοζαμβίκη να νιώθει ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Οι δύο παίκτες αντιμετωπίζουν προβλήματα και είναι αμφίβολοι για τον αγώνα με τους «ερυθρόλευκους». Από εκεί και πέρα, ατομικό ακολούθησαν οι Ιταμπέλ και Ροντρίγκες.

Στη σημερινή προπόνηση ο Τραϊανός Δέλλας έριξε το βάρος σε ασκήσεις κατοχής και στα τελειώματα των φάσεων. Η επόμενη προπόνηση έχει οριστεί για το πρωί του Σαββάτου στις 11:00, ενώ μετά το τέλος του προγράμματος ο Ελληνας τεχνικός θα ανακοινώσει την αποστολή για την αναμέτρηση με τους Πειραιώτες.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Παναιτωλικός την προηγούμενη αγωνιστική νίκησε εντός έδρας τη Λαμία με 1-0 και πλέον βρίσκεται στην 7η θέση με 35 πόντους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ