ΑΕΚ : Παρακολουθεί Ραούλ Ντε Τομάς

ΑΕΚ : Παρακολουθεί Ραούλ Ντε Τομάς

Δεν έχει περάσει απαρατήρητη στην ΑΕΚ η περίπτωση του Ισπανού επιθετικού της Ράγιο Βαγιεκάνο.

Η ΑΕΚ έχει στο μεταγραφικό της στόχαστρο τον Ραούλ Ντε Τομάς. Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης, Νίκος Λυμπερόπουλος, εξετάζει την αγορά του εξωτερικού για ποδοσφαιριστές που θα βελτιώσουν τη γραμμή κρούσης της ομάδας ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο 23χρονος Ισπανός επιθετικός αγωνίζεται στη Ράγιο Βαγιεκάνο ως δανεικός από τη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης και έχει συμβάλλει τα μέγιστα ώστε η ομάδα του προαστίου της ισπανικής πρωτεύουσας να προπορεύεται στη βαθμολογία της δεύτερης κατηγορίας. Έχει 67 βαθμούς σε 36 παιχνίδια έχοντας πίσω της, τις Χιχόν και Ουέσκα στους 65 βαθμούς. Ο Ντε Τομάς μάλιστα, είναι στη δεύτερη θέση του πίνακα των σκόρερ στην κατηγορία με 22 γκολ σε 27 αγώνες, πίσω από τον Ζαΐμ Μάτα της Βαγιαδολίδ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, πολλές ομάδες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του, έπειτα από την εξαιρετική σεζόν που διανύει. Αναμφίβολα, η ενδεχόμενη απόκτησή του από την ΑΕΚ θα τη βοηθήσει και θα αποτελέσει μια πολύ καλή λύση για τον Μανόλο Χιμένεθ στην εμπροσθοφυλακή της ομάδας.

Δείτε στα παρακάτω βίντεο τον Ντε Τόμας εν δράσει:

https://youtu.be/_unhouDBk7Q

https://youtu.be/Hv-Ao23GZQw

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ