Χιμένεθ : «Θέλουμε και το Κύπελλο, σπάσαμε την ηγεμονία του Ολυμπιακού»

Χιμένεθ : «Θέλουμε και το Κύπελλο, σπάσαμε την ηγεμονία του Ολυμπιακού»

Νέες δηλώσεις σε ισπανικό μέσο ενημέρωσης έκανε ο Μανόλο Χιμένεθ, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι η ΑΕΚ δεν αρκείται μόνο στο πρωτάθλημα επιθυμώντας και την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Ο Μανόλο Χιμένεθ έκανε νέες δηλώσεις σε ισπανικό μέσο ενημέρωσης μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ. Η Ένωση είναι πρωταθλήτρια Ελλάδας έπειτα από 24 χρόνια και η τεράστια αυτή επιτυχία πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό στον Ανδαλουσιανό τεχνικό.

Ο 54χρονος προπονητής μίλησε στην ιστοσελίδα elconfidencial για την κατάκτηση του πρωταθλήματος επισημαίνοντας ότι η ΑΕΚ έσπασε την ηγεμονία του Ολυμπιακού και επιβλήθηκε του ΠΑΟΚ, θέλοντας να τονίσει ότι η Ένωση έχει μικρότερο μπάτζετ από τις δύο ομάδες.

Επίσης, υποστήριξε η χρονιά δεν έχει τελειώσει ακόμα για την Ένωση, καθώς απομένει και το Κύπελλο το οποίο η ομάδα θέλει διακαώς να κατακτήσει. Ακόμη, αναφέρθηκε και στη φετινή αγωνιστική παρουσία του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: 

«Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι με αυτόν τον τίτλο γιατί σπάσαμε την ηγεμονία του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, ομάδες με μεγαλύτερο μπάτζετ. Χάσαμε μόνο δύο παιχνίδια σε όλη τη σεζόν και πρέπει να είμαστε περήφανοι γιατί το κάναμε παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο. Τώρα θέλουμε περισσότερα και μπορούμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο».

Για τον Τσιγκρίνσκι: «Έχει επιστρέψει στο υψηλότατο επίπεδο και η εμπειρία του ήταν πολύ σημαντική. Είχε μια εξαιρετική σεζόν, καλές τοποθετήσεις στην άμυνα και πολλά πράγματα ακόμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ