Παναθηναϊκός : Έρχεται στην Αθήνα την Παρασκευή ο Πιεμπονγκσάντ

Παναθηναϊκός : Έρχεται στην Αθήνα την Παρασκευή ο Πιεμπονγκσάντ

Στη χώρα μας αναμένεται ο Παϊρότζ Πιεμπονγσάντ την ερχόμενη Παρασκευή για τις τελικές συζητήσεις με τον Γιάννη Αλαφούζο για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ αναμένεται να βρεθεί στην Αθήνα μαζί με τον τον αδερφό του, που λαμβάνει μέρος στις διαπραγματεύσεις με την πλευρά Αλαφούζου και από τον μεγαλοατζέντη, Πίνι Ζάχαβι, ο οποίος είναι στενός συνεργάτης του Ταϊλανδού επιχειρηματία και θα έχει σημαντικό ρόλο στο ποδοσφαιρικό πρότζεκτ του Παναθηναϊκού.

Ο ισχυρός άνδρας του τριφυλλιού βρίσκεται σε «ανοιχτή γραμμή» με τον Πιεμπονγκσάντ και έπειτα από την άφιξη του τελευταίου στην Αθήνα θα γίνουν οι τελικές συζητήσεις για την επόμενη ημέρα στον Παναθηναϊκό. Όπως προκύπτει από το περιβάλλον του Ταϊλανδού επιχειρηματία, την Παρασκευή 4 Μαΐου εκείνος μαζί με τους συνεργάτες του θα έρθουν στην ελληνική πρωτεύουσα.

Τα δεδομένα για την έκβαση των επαφών είναι ανοικτά ως τώρα και οι δύο πλευρές (Αλαφούζος και Πιεμπονγκσάντ) θα βάλουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων όλα τα θέματα που αφορούν τον σύλλογο, κυρίως αυτό του τρόπου ανάληψης και διαχείρισης των χρεών από την εκάστοτε πλευρά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ