ΑΕΚ : Με Τσόσιτς και νέους η αποστολή για Κέρκυρα

ΑΕΚ : Με Τσόσιτς και νέους η αποστολή για Κέρκυρα

Επιστρέφει μετά από απουσία πέντε μηνών ο Ούρος Τσόσιτς, με τον Μανόλο Χιμένεθ να τον συμπεριλαμβάνει στην αποστολή της ΑΕΚ για το αυριανό ματς με την Κέρκυρα.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει αύριο την Κέρκυρα (29/4, 19:00) για την 29η αγωνιστική της Superleague. Η Ένωση ολοκλήρωσε την προετοιμασία της και ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία είναι παρών έπειτα από πέντε μήνες ο Ούρος Τσόσιτς.

Θυμίζουμε ότι ο Σέρβος στόπερ της ΑΕΚ είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στις αρχές Μαρτίου προκειμένου να αποκατασταθεί το σύνδρομο κοιλιακών-προσαγωγών που τον ταλαιπωρούσε.

Πέραν τούτου, η αποστολή της Ένωσης έχει και σημαντικές απουσίες, καθώς οι Χριστοδουλόπουλος και Αραούχο είναι τιμωρημένοι λόγω καρτών. Επίσης, οι Χουλτ και Βράνιες ακολουθούσαν ατομικό το τελευταίο διάστημα και δεν είναι έτοιμοι. Από εκεί και έπειτα εκτός έμειναν και οι Τσιγκρίνσκι και Κονέ ώστε να πάρουν ανάσες ξεκούρασης.

Ο τεχνικός της Ένωσης έτσι, πήρε την απόφαση να συμπεριλάβει στην αποστολή και τους νεαρούς Γιαννούτσο και Αντωνίου, ενώ για δεύτερο συνεχόμενο ματς είναι παρών και ο Πέτρος Μάνταλος.

Αναλυτικά η αποστολή:

Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσόσιτς, Γιαννούτσος, Τζανετόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Σιμόες, Μπακασέτας, Μάνταλος, Μασούντ, Γαλανόπουλος, Κλωναρίδης, Μοράν, Γιακουμάκης, Λιβάια, Αντωνίου.

https://twitter.com/AEK_FC_OFFICIAL/status/990158673149227008

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ