ΑΕΚ : Θέλει τον Αραούχο η Μπριζ, λένε οι Βέλγοι

ΑΕΚ : Θέλει τον Αραούχο η Μπριζ, λένε οι Βέλγοι

Βελγικό δημοσίευμα αναφέρει ότι η Κλαμπ Μπριζ έχει στο στόχαστρό της τον Σέρχιο Αραούχο ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Δεν είναι σίγουρο αν η ΑΕΚ θα κρατήσει στο δυναμικό της τον Σέρχιο Αραούχο και τη νέα σεζόν. Ο Αργεντινός επιθετικός αγωνίζεται για δεύτερη σερί χρονιά ως δανεικός από τη Λας Πάλμας. Ο Αραούχο θα ήθελε να παραμείνει στην ΑΕΚ και του χρόνου, όμως αυτό δεν εξαρτάται αποκλειστικά από τον ίδιο.

Όπως σας ενημέρωσε to10.gr, το μεγαλύτερο πρόβλημα για την Ένωση είναι ότι δεν θέλει, δεν μπορεί και δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση (λόγω οικονομικής πολιτικής) να διαθέσει ένα ποσό της τάξης των 4-5 εκατ. ευρώ για να αγοράσει τον Αραούχο από τη Λας Πάλμας. Έτσι, θα επιδιώξει να αγοράσει ένα ποσοστό των δικαιωμάτων του ή να επεκτείνει για ακόμα μία χρονιά τον δανεισμό του με ταυτόχρονη επέκταση του συμβολαίου του με τη Λας Πάλμας για ένα χρόνο.

Ωστόσο, αρκετές ομάδες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του, με την Μπριζ να είναι μία από αυτές. Όπως αναφέρει η βελγική ιστοσελίδα voetbalnieuws, ο Αραούχο προορίζεται για αντικαταστάτης του Αμπντουλά Ντιαμπί. Ο επιθετικός από το Μάλι έχει εκφράσει τάσεις φυγής από τους Βέλγους, καθώς θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και σε μια μεγαλύτερη ομάδα από την Μπριζ, προκειμένου να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Όπως και να έχει, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τι θα συμβεί εν τέλει με το μέλλον του «Τσίνο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ