Ο Ντεφούρ, ο Ολυμπιακός και το Μουντιάλ…

Ο Ντεφούρ, ο Ολυμπιακός και το Μουντιάλ…

Ο Στίβεν Ντεφούρ θυμήθηκε το καλοκαιρινό μεταγραφικό φλερτ με τον Ολυμπιακό και τις υψηλές οικονομικές απαιτήσεις της Μπέρνλι...

Αποτέλεσε τον βασικό μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού το περασμένο καλοκαίρι. Ο τότε προπονητής των Πειραιωτών, Μπέσνικ Χάσι, τον είχε στην κορυφή της λίστας του και είχε εισηγηθεί με θέρμη την απόκτησή του. Εισήγηση που είχε γίνει δεκτή από τους Ερυθρόλευκους, οι οποίοι ξεκίνησαν συζητήσεις με τη διοίκηση της Μπέρνλι για την απόκτηση του Στίβεν Ντεφούρ (περί ου ο λόγος).

Εντούτοις, αν και την προηγούμενη σεζόν ο διεθνής Βέλγος δεν είχε σημαντικό ρόλο στον αγγλικό σύλλογο και είχε ζητήσει να φύγει, ο τεχνικός Σεν Ντάις επέμεινε να μην παραχωρηθεί. Καθώς εκτός των άλλων, αποτελεί την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου, αλλά και επειδή τον προόριζε για βασικό μέσο στην τρέχουσα σεζόν. Κάτι που επιβεβαιώθηκε από το γεγονός ότι ο Ντεφούρ είχε 24 συμμετοχές (όλες ως βασικός) στην Πρέμιερ Λιγκ, πριν τραυματιστεί ξανά τον Ιανουάριο!

Ο διεθνής Βέλγος μέσος, λοιπόν, θυμήθηκε ξανά το καλοκαιρινό ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και τις επαφές με τους Ερυθρόλευκους και τις πολύ υψηλές οικονομικές απαιτήσεις της ομάδας του, που δεν επέτρεψαν να γίνει η μεταγραφή. Μιλώντας στην εφημερίδα «Het Nieuwsblad» ανέφερε χαρακτηριστικά: «Οταν δεν παίζεις πολύ πρέπει να κοιτάξεις τις επιλογές σου. Η Μπέρνλι δεν ήθελε να με αφήσει να φύγω, αλλά καταλάβαινε την κατάστασή μου. Οι προσφορές που έφτασαν δεν ήταν οικονομικά καλές εκείνη την περίοδο, έτσι για αυτόν τον λόγο έμεινε στην Μπέρνλι και δούλεψα στην καλοκαιρινή προετοιμασία».

Κλείνοντας, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Ντεφούρ χειρουργήθηκε στον χόνδρο του δεξιού του γόνατος στις αρχές Φεβρουαρίου και προσπαθεί να επιστρέψει σύντομα στη δράση, για να μη χάσει οριστικά το τρένο του Μουντιάλ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ