Ολυμπιακός : Στην αποστολή Βρουσάι και Βέργος – εκτός Μποτία και Ζιλέ

Ολυμπιακός : Στην αποστολή Βρουσάι και Βέργος – εκτός Μποτία και Ζιλέ

Οι δύο νεαροί άσοι των ερυθρόλευκων, Βρουσάι και Βέργος είναι στην 18άδα των πειραιωτών για το αυριανό ματς με τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο το απόγευμα τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη και ο τεχνικός των ερυθρόλευκων, Χρήστος Κόντης ανακοίνωσε μετά την σαββατιάτικη προπόνηση την αποστολή της ομάδας του. Σ’ αυτή συμπεριλαμβάνονται τόσο ο Βρουσάι όσο και ο Βέργος οι οποίοι αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Εκτός πλάνων του Έλληνα τεχνικού είναι και πάλι ο Μποτία με τον Ζιλέ καθώς και οι τραυματίες, Κούτρης, Πάρντο ενώ δεδομένη ήταν η απουσία του τιμωρημένου Σισέ.

Στην αποστολή των πειραιωτών είναι ο Κέβιν Μιραλάς ενώ θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι ο Κόντης συμπεριέλαβε στην 18άδα και τον Σίλβα. Η αποστολή του Ολυμπιακού για τον αυριανό εντός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό είναι η ακόλουθη. Προτό, Χουτεσιώτης, Σίλβα, Ελαμπντελαουί, Χατζισαφί, Ένγκελς, Νικολάου, Ρομαό, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Μάριν, Μαρτίνς, Ανδρούτσος, Βρουσάι, Τζούρτζεβιτς, Μιραλάς, Ανσαριφάρντ και Βέργος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ