Το πρόσωπο-«κλειδί» για Λάζαρο, Αλμπάνη και Κουρμπέλη λίγο πριν τις τελικές επιλογές τους

Το πρόσωπο-«κλειδί» για Λάζαρο, Αλμπάνη και Κουρμπέλη λίγο πριν τις τελικές επιλογές τους

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Δημήτρης Κουρμπέλης και Χρήστος Αλμπάνης. Οι τρεις ποδοσφαιριστές έχουν ξεχωρίσει στη φετινή σεζόν και θα μας απασχολήσουν πολύ στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Οι τρεις παίκτες αγωνίζονται σε διαφορετικές ομάδες, έχουν διαφορετικό παρελθόν, αλλά όπως θα διαβάσετε παρακάτω υπάρχει κάτι που τους συνδέει και θα παίξει καθοριστικό ρόλο στα επόμενα ποδοσφαιρικά βήματά τους. […]

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Δημήτρης Κουρμπέλης και Χρήστος Αλμπάνης. Οι τρεις ποδοσφαιριστές έχουν ξεχωρίσει στη φετινή σεζόν και θα μας απασχολήσουν πολύ στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Οι τρεις παίκτες αγωνίζονται σε διαφορετικές ομάδες, έχουν διαφορετικό παρελθόν, αλλά όπως θα διαβάσετε παρακάτω υπάρχει κάτι που τους συνδέει και θα παίξει καθοριστικό ρόλο στα επόμενα ποδοσφαιρικά βήματά τους.

Πρώτος και καλύτερος στη λίστα είναι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος οδήγησε την ΑΕΚ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 24 χρόνια, αλλά και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, με τους «κιτρινόμαυρους» να έχουν την ευκαιρία να πετύχουν ένα ιστορικό νταμπλ.

Ο Λάζαρος πιο ώριμος από ποτέ, πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, έχοντας νούμερα που θα ζήλευαν πολλοί συνάδελφοί του. Ο 31χρονος, μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί συνολικά σε 45 παιχνίδια με τη φανέλα των «κιτρινόμαυρων», στα οποία έχει 16 γκολ και 4 ασίστ. Συγκεκριμένα, έχει παίξει σε 26 ματς πρωταθλήματος (7 γκολ), σε 7 παιχνίδια Κυπέλλου (6 γκολ), αλλά και σε 12 ευρωπαϊκούς αγώνες (3 γκολ).

Ο Χριστοδουλόπουλος είναι το σημείο αναφορά της ΑΕΚ και είναι υποψήφιος για τον τίτλο του MVP του φετινού πρωταθλήματος. Παρά τα «όργια» που έκανε φέτος ο έμπειρος εξτρέμ, η διοίκηση της ΑΕΚ δεν δείχνει διατεθειμένη να του προσφέρει νέο συμβόλαιο με αυξημένες απολαβές. Ο Λάζαρος το 2016 είχε βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο 2+1 ετών, με τους ανθρώπους της Ενωσης να εμμένουν στην αρχική συμφωνία. Η εμμονή της ΑΕΚ, αλλά και η επιθυμία του Λάζαρου να εξαργυρώσει την πολύ καλή σεζόν που έκανε με ένα πολύ καλό συμβόλαιο, ουσιαστικά φέρνει σε ρήξη τις δύο πλευρές.

Ολα πλέον είναι ανοιχτά, όσον αφορά στο μέλλον του Λάζαρου, με τον ίδιο πάντως να θέλει να παραμείνει στην Ελλάδα. Τον τελευταίο καιρό ακούγεται έντονα ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό και κάλλιστα κάποιος θα μπορούσε να υποθέσει ότι ο άλλος δρόμος για τον Λάζαρο είναι οι «ερυθρόλευκοι».

Ο δεύτερος της εξίσωσης είναι ο Δημήτρης Κουρμπέλης. Ο Ελληνας μέσος του Παναθηναϊκού τον περασμένο Ιανουάριο βρέθηκε πολύ κοντά στον ΠΑΟΚ, αλλά η μεταγραφή του δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Ο 24χρονος αρνήθηκε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, παρότι ο Παναθηναϊκός είχε συμφωνήσει σε όλα με τον «δικέφαλο». Ο Κουρμπέλης με την απόφασή του να απορρίψει τον ΠΑΟΚ, έδειξε ότι θέλει να έχει άποψη για την επόμενη μέρα.

Ο Πελοπόννησος άσος, ο οποίος τον Ιανουάριο του 2017 μετακόμισε στον Παναθηναϊκό μετά από εισήγηση του Μαρίνου Ουζουνίδη, φέτος έχει αγωνιστεί σε 29 παιχνίδια και είναι ένας από τους παίκτες που στηρίζουν την ομάδα στις δύσκολες στιγμές που περνάει. Οσον αφορά στο μέλλον του, αυτό είναι άρτια συνδεδεμένο με τις εξελίξεις στα διοικητικά του Παναθηναϊκού.

Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ είναι δεδομένο, αλλά μόλις πριν από λίγους μήνες ο ίδιος απέρριψε τους Θεσσαλονικείς. Πρόσφατα, είχε ενδιαφερθεί για την απόκτησή του και η Σαμπντόρια, αλλά τελικά δεν προχώρησε η μεταγραφή του. Η ΑΕΚ από την άλλη, δεν μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις του Παναθηναϊκού, με τους «κιτρινόμαυρους» να βγαίνουν εκ των προτέρων εκτός διεκδίκησης…

Ο τρίτος της παρέας είναι ο Χρήστος Αλμπάνης. Ο επιθετικός του Απόλλωνα Σμύρνης πραγματοποιεί μια σπουδαία σεζόν και δικαίως έχει τραβήξει πάνω του τα βλέμματα των μεγάλων ομάδων της Σούπερ Λίγκας. Ο 23χρονος στράικερ φέτος έχει αγωνιστεί συνολικά σε 30 αγώνες, στους οποίους έχει πετύχει 8 γκολ.

Όπως μάλιστα ανακοίνωσε πρόσφατα η ομάδα της Ριζούπολης, έχει δεχθεί τρεις προτάσεις για την απόκτησή του. Συγκεκριμένα, για τον άσο από την Καλαμπάκα ενδιαφέρονται ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» προσφέρουν 300.000 ευρών για να τον κάνουν δικό τους, όταν η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιό του είναι 500.000 ευρώ.

Προφανώς, οι «ερυθρόλευκοι» και οι «ασπρόμαυροι» δεν έχουν πρόβλημα να πληρώσουν τα χρήματα που προβλέπει η ρήτρα του, αλλά για κάποιο περίεργο λόγο η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι η ΑΕΚ έχει τον πρώτο λόγο για τον νεαρό άσο.

Ποιος είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στους τρεις ποδοσφαιριστές; Κοινός παρονομαστής στις υποθέσεις των τριών παικτών είναι ο γνωστός μάνατζερ, Αντώνης Αποστολόπουλος. Είναι ένας από τους παλαιότερους Ελληνες ατζέντηδες, ο οποίος εκπροσωπεί τους τρεις προαναφερθέντες. Για την ακρίβεια τους Χριστοδουλόπουλο και Κουρμπέλη, ενώ την ίδια στιγμή φέρεται να έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Βαγγέλη Αγγελή που διατηρεί τα δικαιώματα του Αλμπάνη.

Ο Αποστολόπουλος ήταν μάνατζερ του Χριστοδουλόπουλου και το μακρινό 2008, όταν ο Λάζαρος πήρε μεταγραφή από τον ΠΑΟΚ στον Παναθηναϊκό. Ο παίκτης λίγες ώρες πριν ανακοινωθεί από τους «πράσινους», είχε φτάσει μια ανάσα από τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Δέκα χρόνια αργότερα, ο παίκτης βρίσκεται ξανά στο στόχαστρο των Πειραιωτών.

Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός, μαζί με τους Αλμπάνη και Κουρμπέλη, είναι τα πιο «καυτά» ονόματα του καλοκαιριού…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ