«Φουντώνει» η μάχη για τον τίτλο σε Καραϊσκάκη και Τούμπα

«Φουντώνει» η μάχη για τον τίτλο σε Καραϊσκάκη και Τούμπα

Ολυμπιακός - ΑΕΚ και ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός σε μια 5η «στροφή» στα playoffs της Superleague η οποία αναμένεται να κρίνει πολλά.

Η δράση στα playoffs της Superleague επιστρέφει με την διεξαγωγή της 5ης αγωνιστικής.

Μια αγωνιστική η οποία περιλαμβάνει δύο ντέρμπι κορυφής τα οποία μπορεί να κρίνουν πολλά ενόψει της συνέχειας.

Διαβάστε επίσης: Χιτ – Μπακς 121-99: Δεν… εμφανίστηκαν στο Μαϊάμι οι Μπακς και 2-1 οι Χιτ

Στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (21:00), Ολυμπιακός και ΑΕΚ τίθενται αντιμέτωποι, λίγες εβδομάδες μετά την μεταξύ τους ρεβάνς για το Κύπελλο στο ίδιο γήπεδο. Ένα ματς το οποίο έχει τον χαρακτήρα του «τελικού» και για τις δύο ομάδες, με τους ερυθρόλευκους να παίζουν το τελευταίο τους… χαρτί όσον αφορά την υπόθεση τίτλος, την ώρα που η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα θέλει να παραμείνει στην κορυφή και να διευρύνει το νικηφόρο σερί των τριών αγώνων που έχει.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: 

Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Σισέ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χουάνγκ, Κασάμι, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ραμόν, Ρέτσος, Ροντινέι, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

Η αποστολή της ΑΕΚ: 

Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Γιόσνον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Λιβάι Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Ελίασον, Φερνάντες, Κοσίδης, Ζίνι.

Στο άλλο μεγάλο ματς της ημέρας ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην Τούμπα (20:00) με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το τρίποντο για διαφορετικούς λόγους και με το κίνητρο να είναι τεράστιο.

Διότι ο «δικέφαλος του βορρά» ψάχνει την αντίδραση. Είχε τις κολλητές ήττες από ΑΕΚ και Ολυμπιακό, νίκησε τον Βόλο και «τρέχει» να προλάβει τον Ολυμπιακό με τον στόχο του Δικεφάλου να είναι να τερματίσει πάνω από την 4η θέση.

Οι «πράσινοι» έχουν το μομέντουμ μετά τις συνεχόμενες νίκες κόντρα σε Άρη και Ολυμπιακό και θέλουν να διευρύνουν το σερί τους, εκμεταλλευόμενοι παράλληλα μια ενδεχόμενη απώλεια βαθμών της ΑΕΚ στο Φάληρο.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: 

Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Βιεϊρίνια, Κάργας, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Ντόουγκλας Αουγκούστο, Φιλίπε Σοάρες, Σβαμπ, Ντάντας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Μπράντον, Ολιβέιρα.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Καμπετσής.

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ:

17:30 Πανθεσσαλικό Στάδιο, ΝΠΣ Βόλος – Άρης (Cosmote Sport 1)

20:00 Γήπεδο Τούμπας, ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (Novasports Prime)

21:00 Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», Ολυμπιακός – ΑΕΚ (Cosmote Sport 1)

Η βαθμολογία: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ