Χαρίσης: Μετάνιωσαν στον ΠΑΟΚ και τον θέλουν πίσω

Χαρίσης: Μετάνιωσαν στον ΠΑΟΚ και τον θέλουν πίσω

Τον είπανε «γκαντέμη», γιατί κάθε φορά που έπαιζε ο ΠΑΟΚ έχανε. Το καλοκαίρι τον στείλανε στη Σιντ Τρούιντεν, βάζοντας του ρήτρα αγοράς. Τώρα το μετάνιωσαν πικρά με τον Λούμπος Μίχελ να ρίχνει γέφυρα επικοινωνίας. Το «to10.gr» έχει το ρεπορτάζ και σας το μεταφέρει.

Λάθη, λάθη, λάθη. Αυτή είναι η απάντηση που μπορεί να δώσει κάποιος για τον σχεδιασμό που έγινε το καλοκαίρι. Μέσα σε ένα βράδυ, πάρθηκε η απόφαση να παραχωρηθούν δανεικοί ποδοσφαιριστές, στην πλειονότητα τους Έλληνες, που αποτελούσαν το μέλλον αυτής της ομάδας. Ένας από αυτούς είναι κι ο Χάρης Χαρίσης, ο οποίος όταν ήταν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης του είχαν βγάλει το παρατσούκλι «γκαντέμης» γιατί όπως έλεγαν στελέχη του τεχνικού τιμ της ομάδας κάθε φορά που έπαιζε η ομάδα γνώριζε την ήττα.

Ο 24χρονος μέσος βρίσκεται πλέον στο Βέλγιο και αγωνίζεται με τα χρώματα της Σιντ Τρουίντεν με στόχο να πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής που δεν είχε πέρυσι στο «Δικέφαλο». Οι εμφανίσεις του είναι εξαιρετικές, σε τέτοιο βαθμό, μάλιστα, που έχει τραβήξει το ενδιαφέρον ομάδων της Γερμανίας, της Ολλανδίας, του Βελγίου και λίαν προσφάτως της Αγγλίας. Από την στιγμή που υπάρχει ρήτρα αγοράς στο 1,5 εκατ. ευρώ, οποιαδήποτε ομάδα θέλει μπορεί να τον αγοράσει, με τον ΠΑΟΚ να χάνει μέσα από τα χέρια του ένα δικό του παιδί. Μπορεί να έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια με τους Θεσσαλονικείς, ωστόσο θεωρείτε πολύ δύσκολο να επιστρέψει στην Τούμπα από την στιγμή που αγωνίζεται στο εξωτερικό.

Η επικοινωνία με Μίχελ

Στο «Δικέφαλο», βλέποντας πως τα χαφ που έχουν δεν είναι καλύτερα από τον Χάρη Χαρίση, έχουν ξεκινήσει, μια προσπάθεια επαναπροσέγγισης προκειμένου να κρατήσουν «ζεστό» τον παίκτη, δείχνοντας μεταμέλεια γι’ αυτό που έγινε το καλοκαίρι. Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ, σύμφωνα με πληροφορίες του «to10.gr» επικοινώνησε με τον 24χρονο ποδοσφαιριστή δίνοντάς του συγχαρητήρια για την μέχρι τώρα πορεία του στο βελγικό πρωτάθλημα. Ο Σλοβάκος παράγοντας του διεμήνυσε πως ο ΠΑΟΚ παρακολουθεί την πορεία του και τον θέλει πίσω στην Τούμπα.

Από τη νέα χρονιά τα σπουδαία

Το θέμα της επιστροφής του δεν είναι και τόσο εύκολο. Κάθε παίκτης που κάνει το μεγάλο βήμα για να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό, σκέφτεται μόνο πως θα συνεχίσει αυτό το όνειρο. Τον Φεβρουάριο, σύμφωνα με όσα λέει η πλευρά του Χαρίση θα ξεκινήσει τις συζητήσεις είτε με την νυν ομάδα του, είτε με οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο. Ο ΠΑΟΚ πλέον δεν παίζει μόνος του. Ενδεχομένως να υπάρξουν κι άλλοι παίκτες. Αν στην Τούμπα θέλουν πραγματικά τον 24χρονο ποδοσφαιριστή θα πρέπει να το δείξουν μ’ ένα νέο συμβόλαιο που θα τον κάνει να σκεφθεί το παρόν του, αλλά και το μέλλον του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ