Άρης: Ξεκαθαρίζει για τρεις ενόψει Ολυμπιακού

Ο Τερζής περιμένει να διαπιστώσει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι Οντουμπάζιο, Ρουπ και Ενκουλού, προκειμένου να ξέρει αν μπορεί να τους υπολογίζει για το παιχνίδι της Τετάρτης (26/4) με τους ερυθρόλευκους στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Στην εντός έδρας αναμέτρηση της Τετάρτης (26/4), με τον Ολυμπιακό στρέφουν πλέον την προσοχή τους οι άνθρωποι του Άρη, ενώ αμφίβολη θα πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή των Οντουμπάζιο, Ενκουλού και Ρουπ.

Διαβάστε επίσης: Πάντερ: «Να κερδίσουμε δυο ματς στη Μαδρίτη και να προκριθούμε με 3-0»

Ο Άγγλος αμυντικός έγινε αναγκαστική αλλαγή, λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα, στο χθεσινό (23/4) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο και θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής κατάσταση της υγείας του.

Ο Τερζής δεν πρόκειται να ριψοκινδυνεύει, αν δεν είναι απόλυτα έτοιμος και στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Εμπακατά θα είναι αυτός που θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής. Σε ότι αφορά τον Ενκουλού, θα αξιολογηθεί και σήμερα η κατάσταση του, καθώς ταλαιπωρείται από βαριά ίωση.

Αν δεν τα καταφέρει και με δεδομένο ότι και ο Μπράμπετς είναι τραυματίας, τότε ο Πίρσμαν για δεύτερο σερί παιχνίδι θα αγωνιστεί ως παρτενέρ του Φαμπιάνο στο κέντρο της άμυνας και ο Μαζικού θα ξεκινήσει στην αριστερή πλευρά.

Τέλος, ελάχιστες είναι οι πιθανότητες να προλάβει ο Ρουπ, που θα δοκιμάσει να επιστρέψει σε πλήρες πρόγραμμα εκγύμνασης. Αν αισθανθεί ενοχλήσεις, τότε πιθανότατα θα επιστρέψει στην αποστολή του Άρη στο εκτός έδρας ντέρμπι (30/4) με τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από