Βόλος – Άρης 0-3: Διπλό Ευρώπης στο Πανθεσσαλικό

Βόλος – Άρης 0-3: Διπλό Ευρώπης στο Πανθεσσαλικό

Ο Άρης ήταν κυρίαρχος στον Βόλο όπου νίκησε με 3-0 την τοπική ομάδα και αρχίζει ήδη αν σκέφτεται τα προκριματικά του Europa Conference League.

Με στόχο τη νίκη που θα τον έφερνε… αγκαλιά με το ευρωπαϊκό εισιτήριο πήγε ο Άρης στο Πανθεσσαλικό και τα κατάφερε! Χάρη σε ένα γκολ του Νταρίντα και δύο του Καμαρά, οι «κίτρινοι» επικράτησαν με 3-0 του Βόλου και ξέφυγαν με +4 από τον αντίπαλό τους. Μόνο με αυτοκτονία χάνει την πέμπτη θέση πλέον η ομάδα της Θεσσαλονίκης που πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο κυρίως, βάζοντας τις βάσεις για το πρώτο της τρίποντο στα πλέι οφ.

Πώς ξεκίνησαν

Ο Βόλος ξεκίνησε με τον Κότνικ κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα τους Άλχο, Λούνα, Πίρινεν και Σιέλη. Τσοκάνης, Γκάγκι και Μπαριέντος ήταν στον άξονα, με τριάδα στην επίθεση τους Τσίρινος, Οζέγκοβιτς και Ντέλετιτς.

Από την άλλη για τον Άρη ο Ενκουλού δεν ξεπέρασε πλήρως την ίωση και θέση στο κέντρο της άμυνας πήρε ο Πίρσμαν. Ο Κουέστα ήταν στο τέρμα, με τους Οντουμπάζιο, Φαμπιάνο, Πίρσμαν και Μαζικού στην άμυνα και τους Ετέμπο και Νταμπό στα χαφ. Ο Ιτούρμπε ήταν στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Πάλμα στην αριστερή και ο Νταρίντα πίσω από τον Καμαρά.

Διαβάστε επίσης: Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0: Φεράν και… +11 από τη Ρεάλ

Κυρίαρχος ο Άρης

Αν και στο πρώτο 20λεπτο ο ρυθμός δεν ήταν καλός, ο Άρης έδειξε διάθεση να κυριαρχήσει και να πετύχει ένα γρήγορο γκολ. Μία κεφαλιά του Νταμπό από εκτέλεση κόρνερ στο 13’ κατέληξε άουτ και στο 24’ ήρθε η πιο μεγάλη ευκαιρία, με τον Καμαρά να αστοχεί σε πλασέ από θέση βολής μετά από ασίστ του Πάλμα.

Το γκολ ήρθε τελικά για τον Άρη τρία λεπτά αργότερα χάρη σε ένα εξαιρετικό σουτ του Ντάριντα από το ύψος της περιοχής, με τον Τσέχο άσο να κάνει το 1-0 για τους «κίτρινους» με το τέταρτο γκολ του στο πρωτάθλημα. Μετά το γκολ ο Βόλος προσπάθησε να αντιδράσει, έγινε πιο δραστήριος επιθετικά, αλλά μέχρι το ημίχρονο δεν κατέφερε να απειλήσει. Αντίθετα ο Άρης είχε μία ακόμη καλή στιγμή, με εκτέλεση φάουλ του Πάλμα που έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Κότνικ.

Το τελείωσε ο Καμαρά

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ο Ευαγγέλου έδωσε πέναλτι σε ανατροπή του Μαζικού στην περιοχή, αλλά άλλαξε την απόφαση αφού ο επόπτης (επιβεβαίωσε και το VAR) υπέδειξε οφσάιντ νωρίτερα στη φάση. Στο 54’ ο Βόλος είχε μία καλή στιγμή με σουτ του Ντέλετιτς, αλλά μέχρι εκεί.

Ο Άρης διαχειρίστηκε καλά το ματς και στην πρώτη του ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο έκανε και το 2-0 με υπέροχο τελείωμα του Καμαρά από ασίστ του Εμπακατά στο 78’. Δύο λεπτά μετά ο Αφρικανός έκανε και το 3-0 με πέναλτι που κέρδισε ο Καμάτσο από τον Πίρινεν.

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κότνικ, Άλχο, Πίρινεν, Σιέλης, Λούνα (67′ Σι), Τσοκάνης (83′ Μεταξάς), Μπαριέντος (58′ Πιρές), Τσιρίνος, Γκάγκι, Ντέλετιτς, Οζέγκοβιτς.

Αρης (Τόλης Τερζής): Κουέστα, Οντουμπάτζο (49′ Εμπακατά), Φαμπιάνο, Πέερσμαν, Μαζικού, Νταμπό, Ετέμπο, Ιτούρμπε (72′ Ματέο Γκαρσία), Πάλμα (72′ Καμάτσο), Νταρίντα (85′ Χριστοδουλόπουλος), Καμαρά (85′ Γκρέι).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ